GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Promoții la alt nivel pe MaxBet.ro!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2023 12:11 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 15:54

Distracția și câștigurile merg mână în mână cu promoțiile de la MaxBet.ro. Dacă îți place să profiți de o mulțime de sloturi, de unele dintre cele mai tari promoții în cazinourile online și Rotiri Gratuite, ai venit unde trebuie. 

Cum știi ce ofertă să revendici? Simplu, citești în continuare, afli pe scurt despre ce e vorba și vezi care ți se potrivește cel mai bine.

Dacă ești în căutare de promoții bune, le găsești pe MaxBet.ro!

La început de săptămână, MaxBet.ro te răsplătește cu trei coduri promo și poți să învârți cu până la 400 Rotiri Gratuite zilnic unele dintre cele mai populare sloturi de la EGT: Shining Crown, 5 Dazzling Hot și 40 Burning Hot. 

Dacă activezi oferta și luni și marți, atunci te distrezi cu până la 800 Rotiri Gratuite care îți pot mări șansele de câștig.

Poți beneficia de toate cele 3 bonusuri, o singură dată, zilnic, în funcție de ordinea pe care o dorești.

Miercuri te distrezi cu Pragmatic Play 

Noi îți punem la dispoziție codurile bonus, iar tu te distrezi pe apă cu Big Bass Splash sau Big Bass Splash Bonanza, alătură-te lui Zeus în căutarea câștigurilor cu Gates of Olympus, ori pășește pe un drum pavat cu multe simboluri și funcții speciale cu slotul Gems Bonaza, cu până la 225 Rotiri Gratuite.

Dacă te-am captivat, poți să descoperi mult mai multe aici.

Joi te plimbi la clasa I

Prinde trenul câștigurilor cu până la 600 Rotiri Gratuite la Money Train 2 și Money Train 3. Poți beneficia de cele două bonusuri de 3 ori pe zi, în funcție de ordinea care îți place.

Vineri te pregătești de weekend

Fă-ți curaj și ieși din zona ta de confort, joacă la alt nivel, fiindcă vei avea doar de câștigat! Dă spin după spin la Zodiac Wheel, Dice & Roll sau 40 Lucky King, iar dacă te simți extra norocos, joacă-le pe toate. Codurile bonus disponibile te așteaptă. 

Vibe-urile de weekend

Vrei puțină acțiune cu sloturi tematice? Perfect, avem ce îți dorești! La MaxBet.ro, sfârșitul săptămânii devine mai palpitant cu până la 500 Rotiri Gratuite sâmbătă și duminică. Joacă Sakura Fortune, Cash Truck sau Big Bad Wolf de la Quickspin sau toate trei în aceeași zi doar pe MaxBet.ro. 

Jocul tău la alt nivel!

La MaxBet.ro găsești oricând ceva pe gustul tău, așa că poți să-ți faci cont chiar acum. Dacă ai unul sau vrei să vezi ce alte promoții, MaxBet.ro te așteaptă odată ce te înregistrezi!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează