GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

"Repetiția este mama invățăturii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2023 11:21 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 11:21

Săptămâna trecută, am fost ca Pep Guardiola al predicțiilor, sfaturile și indicațiile noastre s-au dovedit a fi corecte. Tendința va continua pentru al doilea weekend consecutiv, dar vom face câteva modificări și completări. Urmărește toate emoțiile cu cote de TOP pe efbet.ro.

În mod tradițional, Italia este cea mai imprevizibilă, dar în etapa următoare vom identifica trei luptători care formează o cotă totală de până la 3,00. Roma împotriva Salernitanei și Milan împotriva Sampdoriei, Juventus obținând o victorie în deplasare. Riscul, din motive de înțeles, revine „Bătrânei Doamne” pentru că dezamăgirea de la Sevilla ar putea avea un efect negativ. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

Performanța Germaniei și Portugaliei a fost reflectată săptămâna trecută, fără modificări aici. Dar cu diferite combinații. În Bundesliga și Liga Portugal avem un meci direct cu implicații la titlu. Bayern trebuie să învingă Leipzig, și același lucru este valabil și pentru Benfica împotriva lui Sporting la "Alvalade". Altfel, rundele finale se transformă într-o dramă uriașă pentru ambele cluburi. Cu toate acestea, certitudinea se află în altă parte în cele două ligi. Dortmund va cuceri cu ușurință Augsburg, în timp ce în Portugalia, Porto și Braga, ca oaspeți ai celor de la Famalicao și respectiv Boavistei. Cote de TOP pentru evenimentele germane aici pe efbet.ro.

În Anglia, Manchester City se apropie de linia de sosire, "zburând" cu viteza lui Usain Bolt pe pistă. O noua victorie în campionat, de această dată cu Chelsea este inevitabilă, iar titlul va fi sărbătorit prematur la Etihad. Cu toate acestea, nu avem nicio îndoială cu privire la succesul lui Brighton împotriva deja retrogradatei Southampton. Adăugăm și victoria lui Newcastle cu Leicester.

În Spania, gustul amar din weekendul trecut a fost lăsat de Atletico Madrid. Dar credem că astfel de eșecuri sunt inevitabile pentru că nu totul poate merge conform planului. Iar „saltelerii” nu au suferit prea mult din cauza înfrângerii cu Elche. Cu toate acestea, un al doilea eșec consecutiv este imposibil și ne așteptăm la o victorie împotriva în duelul cu Osasuna, în timp ce al doilea pariu sigur din această etapă este tot de la Madrid - o victorie pentru Getafe împotriva celor de la Elche. Cote de TOP pentru aceste meciuri pe efbet.ro

În Franța, cărțile pot fi amestecate pentru că PSG vizitează Auxerre, iar 2 pare a fi cel mai sigur pariu din lume. Același lucru este valabil și pentru Lorient - Lens. Acest lucru deschide larg ușa pentru mai multe victorii sigure precum Reims împotriva lui Angers și Rennes care călătorește pe insula Corsica pentru a juca împotriva lui Ajaccio. Ne-am pune încrederea și în victoria Strasbourgului ca oaspete al celor de la Troyes în tripletul zorilor. Toate evenimentele din Spania si Franta sunt pe efbet.ro

În Olanda, avem deja o campioană și îi izolăm după marea sărbătoare de la Rotterdam. Dar candidații la titlu nu au loc să greșească în sezonul lor deja slab din Eredivisie. PSV învinge Heerenveen, Sparta face același lucru împotriva lui Cambuur, iar Vitesse învinge Groningenul demoralizat. Ne uităm la Ajax și AZ Alkmaar și prevedem meciuri provocatoare pentru ei împotriva Utrecht și, respectiv, Nijmegen.

Dar, pe lângă rutină, trebuie să fie prezentă și exclusivitatea. În mod tradițional, în această perioadă a anului, străinii fac minuni în Germania. Subliniem trei opțiuni cu victorii pentru Stuttgart, Hertha și Schalke 04. În Franța, există o oportunitate excelentă pentru Nantes de a câștiga împotriva lui Montpellier. Aceeași situație o vedem și cu Brest împotriva lui Clermont. Continuând pe o tendință ascendentă, misiunea de salvare pentru soldatul Ryan va avea succes în cele din urmă pentru Valencia împotriva umilitului Real Madrid la Manchester. Oamenii de la Barcelona își vor reflecta motivația împotriva echipei celor de la Real Sociedad care se luptă pentru un loc de Liga Campionilor.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează