GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ritmuri rezonante: dezvăluind tapiseria muzicală captivantă a Bulgariei - concerte, festivaluri și turnee care aprind o vară senzațională

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 17:48 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 16:46

Îmbarcați-vă într-o călătorie senzațională care se întinde din iulie până în septembrie, când o simfonie hipnotizantă de festivaluri de muzică cuprinde diferite orașe din Bulgaria. Pregătiți-vă pentru o linie extraordinară de vedete globale, senzații internaționale și superstaruri autohtone care converg pe marile scene. În mijlocul acestei extravaganțe muzicale, trei orașe se impun ca epicentre ale unor experiențe de neuitat: Plovdiv, Sofia și Burgas. Fiți gata să vă cufundați în energia pulsantă a acestor destinații vibrante, unde se desfășoară evenimente estivale pline de viață, lăsându-vă vrăjiți și dornici de mai mult. 

Evenimentul anual Solar Plovdiv 2023 are loc în doar câteva zile, pe 14 iulie, și promite să fie cea mai mare petrecere a sezonului. Fanii muzicii electronice dance vor recunoaște pe line-up numele legendar al lui Afrojack și al titanului muzicii house Fedde Le Grand. Evenimentul va avea loc la Baza de canotaj din Plovdiv, unde participanții vor fi liberi să danseze până la primele ore ale dimineții și să întâlnească răsăritul soarelui pe malul apei. 

În spiritul istoriei bogate și variate a orașului, Plovdiv va găzdui, de asemenea, câteva evenimente muzicale hard rock și heavy metal de școală veche. Singurul și unicul Michael Bolton își va face apariția pe 10 septembrie la Teatrul Antic din Plovdiv. Locul de desfășurare este unul dintre cele mai mărețe și unice locuri din țară și unul dintre cele mai apreciate simboluri ale orașului. Încă din epoca romană, teatrul a fost folosit ca spațiu de divertisment pentru localnici și vizitatori. Având în vedere vârsta sa, vă puteți aștepta la o sală de dimensiuni mai mici, așa că asigurați-vă că vă luați biletul înainte de a se epuiza. Nu numai atât, dar Plovdiv, un renumit punct turistic din Bulgaria, deține secrete care așteaptă să vă captiveze. Dacă profitați de ocazia de a vizita acest oraș încântător în următoarea vacanță, așteptați-vă să fiți uimiți de multitudinea de minuni pe care le dezvăluie cu nerăbdare. 

Pregătiți-vă pentru a vă încânta gusturile muzicale în această vară, deoarece Sofia, capitala vibrantă a Bulgariei, orchestrează o simfonie rafinată de melodii diverse pentru a satisface orice dorință auditivă. În inima parcului Grădina Borisova, o magnifică pădure verde situată în centrul orașului, unde locuitorii Sofiei se relaxează la umbră și găsesc răgaz de la grijile cotidiene, vor avea loc două evenimente în aer liber. În primul rând, unul dintre cei mai interesanți artiști hip-hop, Denzel Curry, va veni din Florida pentru a-și prezenta cel mai nou album "Melt My Eyez See Your Future". Spectacolul său live va avea loc pe 14 iulie la Maimunarnika. Pentru a entuziasma publicul și a-l susține pe Denzel, 4 artiști hip-hop locali vor încălzi scena - Jluch, Grigovor, Gena și Imera. Doar câteva zile mai târziu, pe 17 iulie , fenomenul rock australian Airborne va concerta la Arena Sofia Kolodrum, în Parcul Grădina Borisova. Trupa, originară din aceeași țară cu AC/DC, Australia, și o manifestare a rock and roll-ului pur și autentic, va oferi o noapte de neuitat de sărbătoare și voie bună printre natura frumoasă a parcului.

Sfârșitul lunii, 30 iulie, marchează cel mai mare concert internațional al sezonului. Trupa de talie mondială Imagine Dragons va face o oprire la Sofia, Bulgaria, în cadrul turneului lor mondial. Concertul va avea loc pe stadionul Vasil Levski, unde mii de oameni vor vedea trupa pentru prima dată. Aveți grijă să nu fiți prinși în jocul așteptărilor! Având în vedere că stadionul Vasil Levski are cea mai mare capacitate de locuri din țară, puteți amâna achiziționării biletului și riscați să rămâneți pe afară, și să vă distrați pe ritmurile lor cele mai proaspete, lângă un copac singuratic.

Pe măsură ce luna august se apropie de sfârșit, Sofia devine scena a două fenomene muzicale extraordinare care vor capta atenția. Pregătiți-vă să vă lăsați purtați de farmecul captivant al acestor evenimente, în timp ce ritmul orașului atinge un crescendo de neuitat. Pe 26 august, fiți gata pentru un spectacol de înaltă tensiune susținut de legendele punk suedeze Viagra Boys la Maimunarnika. Simțiți pulsul energiei lor rebele în timp ce aprind scena, lăsând un semn de neșters în călătoria voastră muzicală. Apoi, pe 31 august, scufundați-vă în lumea electrizantă a trupei The Chemical Brothers la Arena Sofia (cunoscută anterior sub numele de Arena Armeec). Acest duo electronic dinamic, venerat ca pionieri ai ritmurilor colosale, va dezlănțui un spectacol sonor de neuitat, servind drept marele final al lineup-ului festivalului Summer Breeze. Pregătiți-vă să fiți transportați pe un tărâm în care muzica transcende granițele și vă aprinde sufletul.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de cea mai bună experiență de festival de muzică de vară, nu trebuie să căutați mai departe de Burgas. Acest oraș plin de viață devine inima pulsantă a unei game diverse de evenimente muzicale captivante care vă vor ține în priză pe tot parcursul sezonului. De la ritmuri încântătoare la melodii care îți trezesc sufletul, Burgas stabilește fundalul perfect pentru o vară memorabilă, plină de magia muzicii.

Nu numai că vizitatorii, localnicii și turiștii se pot bucura de briza răcoroasă a mării, de apele calde și cristaline ale Mării Negre și de nisipul auriu, dar pot, de asemenea, să găsească formația lor preferată care cântă în oraș.

Breeze Fest Burgas, care va avea loc pe 22nd și 23rd iulie în portul Burgas, va găzdui iconicul Black Eyed Peas, susținut de o varietate de artiști locali indy, hip-hop și pop, precum Kerana and the Cosmonauts, Papi Hans, Molec și Dara. Chiar în weekendul următor, Burgas Summer Live are ziua de deschidere cu giganții metalcore Architects. Aceștia vor concerta pe 27 iulie la Port direct după spectacolele de susținere ale celor de la While She Sleeps, Heriot și trupa Expectations din Bulgaria. Câteva zile mai târziu, pe 29 iulie , Stația Maritimă Burgas va prinde viață cu prezența captivantă a lui Ceca, senzația pop-folk sârbă al cărei nume real este Svetlana Ražnatović. Pregătiți-vă pentru o seară plină de magia vocii sale uimitoare, în timp ce farmecă publicul cu interpretarea sa irezistibilă. Este un concert pe care nu veți dori să îl ratați. 

Pentru al cincilea an consecutiv, SPICE Music Festival, 4 august, și 5 august , va da timpul înapoi și va găzdui cea mai mare petrecere a anului din anii '90. Legendarul crew RnB bulgar Gumeni Glavi va alinia pe scenă alături de Alexia, Apace Indian, Culture Beat, DJ Quicksilver și mulți alții. 

Ritmuri rezonante: dezvăluind tapiseria muzicală captivantă a Bulgariei - concerte, festivaluri și turnee care aprind o vară senzațională

Nu lăsați să vă scape biletele pentru festival, pentru că duminică, 6 august, Burgas Summer Live se întoarce triumfător, păstrând viu și intact spiritul vibrant al weekend-ului. Asigurați-vă că vă păstrați cu grijă abonamentele, deoarece acest eveniment promite să vă ofere o experiență de neuitat, care îmbrățișează însăși esența unui weekend de vară plin de viață. Trupele Róisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor și Phuture Shock, toate cu voci feminine, vor completa săptămâna în pregătirea pentru un ultim răsfaț muzical de 3 zile. Începând de vineri, 11 august , până duminică, 13 august , Burgas Summer Live se va asigura că sărbătoarea nu va înceta, menținând spiritul festiv viu și înfloritor. Participanții vor putea întrepătrunde mersul la plajă în timpul zilei și ascultarea grupurilor preferate, precum Franz Ferdinand, Nothing but Thieves, Hayes & Y, Years and Years, Oscar and the Wolf, Editors, Temples, Shame și Ali. 

Pe lângă multitudinea de festivaluri și concerte, nu trebuie neglijată prezența artiștilor bulgari, care adaugă propria lor savoare. În mijlocul scenei pline de viață, superstarurile pop locale urcă și ele pe scenă, se lansează în turnee și își organizează propriile evenimente remarcabile. Acești muzicieni talentați sunt pregătiți să ofere spectacole de neuitat, creând momente de magie pură pe care fanii lor să le prețuiască. Lyubo Kirov va susține concerte în Plovdiv - 2 august și 3 august , Burgas - 10 august , Varna - 20 august , Stara Zagora - 23 august , Veliko Turnovo - 1 septembrie , Ruse - 8 noiembrie și Sofia - 9 noiembrie . Vedeta pop Miro va călători pentru turneul său Best of Miro, atingând locuri precum Teatrul de Vară Sozopol - 11 august , Teatrul de Vară Burgas - 2 septembrie, Teatrul de Vară Stara Zagora - 7 septembrie , Teatrul de Vară Varna - 14 septembrie , Teatrul de Vară Pleven - 16 septembrie , și Zala 1 NDK, Sofia - 11 octombrie . 

Îmbarcați-vă într-un pelerinaj muzical în această vară, pentru că Bulgaria vă așteaptă cu o abundență de motive captivante care vor atrage orice pasionat de melodii. De la bijuterii ascunse la spectacole înălțătoare, țara dezvăluie o tapiserie bogată de experiențe muzicale care promit să vă aprindă simțurile și să lase o amprentă de neșters asupra aventurilor dumneavoastră de vară. Este un anotimp puternic pentru muzica live, cu opțiuni deosebite în toate genurile și sunetele. Indiferent de orașul care găzduiește evenimentele pe care le îndrăgiți, fiți siguri că așteptările vă vor fi depășite. Plovdiv se prezintă ca un centru cultural încântător, debordând de o moștenire istorică profundă și o multitudine de repere captivante de explorat. Sofia, capitala plină de viață, nu încetează niciodată să ofere o serie de destinații, activități și oportunități de a întâlni fețe noi. În cele din urmă, Burgas, cuibărită de-a lungul coastei Mării Negre, deține cheia viselor tale de vară, cu plajele sale idilice, soarele abundent și momentele nesfârșite de bucurie pură.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează