GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România - Norvegia » Ne luăm revanșa în fața lui Haaland? Cote mărite la 70 și 100 pentru echipa învingătoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 11:59 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 16:23

România - Norvegia se joacă duminică, de la 21:45, în etapa a 5-a din grupele Ligii Națiunilor. „Tricolorii” au nevoie de două victorii pentru a mai spera la o clasare pe locul al doilea, dar și pentru intrarea în a doua urnă valorică pentru tragerea la sorți a calificărilor pentru Mondialul din Qatar.

Naționala României a stopat seria de trei înfrângeri consecutive cu un succes în meciul amical cu Belarus. Selecționata condusă de Mirel Rădoi s-a impus cu 5-3, după ce a condus cu 5-0, și speră acum la o revanșă în fața Norvegiei, după eșecul usturător din partida tur, scor 0-4.

Atât România cât și Norvegia au ratat calificarea la EURO 2020, dar naționala lui Haaland a reușit să treacă mai bine peste acest eșec. Norvegienii s-au răzbunat pe ”tricolori” în primul meci de după înfrângerea cu Serbia, din semifinalele playoff-ului, iar apoi s-au impus și în fața Irlandei de Nord, scor 1-0. Pariorii pot profita dacă Norvegia obține și duminică o victorie, un bookmaker important oferind cota 70 pentru un succes (detalii AICI)!

România n-a pierdut ultimul joc de pe teren propriu cu Norvegia, ba chiar ”tricolorii” au ratat la ultima fază victoria. S-a terminat 1-1, într-o partidă în care Mitriță a deschis scorul, Pușcaș a ratat un penalty, iar Sorloth a reușit egalarea în minutul 90+2. Acum, naționala noastră e obligată să câștige dacă vrea să mai spere măcar la clasarea pe locul doi în grupa de Liga Națiunilor. Pariorii pot merge si pe varianta victoriei României, un bookmaker important oferind cota 100 pentru un astfel de rezultat (detalii AICI)!

  • ”Tricolorii” au primit rezultatele de la testele pentru COVID-19: toți jucătorii sunt sănătoși!
  • Omar Elabdellaoui, căpitanul Norvegiei, are coronavirus și nu a venit la București;
  • Mirel Rădoi ar putea fi la ultimele două meciuri pe banca naționalei: e dorit la Craiova.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul României a fost mărită la 100, în loc de 3,55. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 500 de lei! De asemenea, cota pentru succesul Norvegiei a fost mărită la 70, în loc de 2,10. Suma maximă ce poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce ar putea aduce un câștig de până la 350 de lei. VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează