GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Soluții eficiente de depozitare prin rafturi metalice

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 10:33

Găsirea celor mai bune soluții de rafturi metalice pentru depozitare poate fi de multe ori rezultatul colaborării cu o firma de specialitate în domeniu. Store Experteste exact acea companie care se ocupă cu oferirea de consultanță și de alternative inteligente pentru utilizarea spațiului de stocare de care dispun depozitele, magazinele și anumite zonele logistice.

Dacă sunteți în cutarea unei companii cu experiență de peste 8 ani în domeniu și recomandări din partea clienților ce au  beneficiat de consultanță și de serviciile de proiectare, furnizare și montare rafturimetalice, atunci Store Expert este soluția corectă.

De ce să apelați la Store Expert pentru furnizarea  de rafturi metalice?

Apelând la această companie aveți garanția că veți primi meru soluții de depozitare ce nu vor fi nu numai superioaredin punct de vedere al calității,  ci și mult mai eficiente din punct de vedere al costurilor.

Dacă doriți să schimbați sau să organizați cât mai bine un depozit,dar nu aveți experiența necesară, alegând experiența reprezentanților acestei companii beneficiați de un proiect profesionist și avizatpentru găsirea celor mai bune soluții de depozitare. 

Dacă aveți nevoie de o reorganizare a spațiului existentși nu ați reușit să identificați pe piață rafturile metalice de care aveți nevoie, nu ezitați să contactați reprezentanții companiei pentru a vi le furniza pe cele mai adecvate. 

Atunci când decideți să extindeți un depozit, dar nu ați găsit încă varianta cea mai potrivită, oferta și consultanța oferite de această firmă vă vor ajuta mult în găsirea soluției cele mai potrivite. 

Store Expertpune la dispoziția tuturor clienților și partenerilor, atât soluții premium, cât și echipamente second-hand, oferăproiectare, transport, montaj și inspecțiepentru toate rafturile metalice furnizate.

Ce trebuie să faceți atunci când aveți nevoie de rafturi metalice?

Când construiți un depozit și trebuie să alegeți sistemul de rafturi metalice pentru nevoile de depozitare, este important să luați în considerare o serie de aspecte care țin cont atât de situația actuală, cât și de  posibilitățile viitoare de dezvoltare.

Proiectanții și consultanții firmelor de soluții de rafturi metalice vă pot ghida cel mai bine în derularea întregului proces. Pentru alegerea variantelor optime se va recurge la evaluarea atentă a spațiului de depozitare, vor fi necesare informații despre tipul, natura și dimensiunile stocurilor, vor fi necesare informații despre obiectivele prezente și de dezvoltare ale afaceri. La finalul acestei acțiuni, conform detaliilor furnizate și conform nevoilor, compania furnizoare va  veni cu  soluții personalizate, în funcție de necesitățile actuale și posibilitățile viitoare de evoluție a proiectului.

Care sunt principale tipuri de rafturi metalice pe care le puteți achiziționa de la Store Expert?

La ora actuală producătorii și furnizorii de rafturi metalice s-au gândit la toate aspectele implicate în derularea procesului de depozitare eficientă și oferă o paletă diversificată și cât mai adaptată de astfel de produse și soluții.

  • rafturi metalice port palet
  • rafturi metalice tip drive-in
  • rafturi metalice tip cantilever
  • sistemul de rafturi pentru depozitare multietajat
  • soluții pentru depozitarea anvelopelor
  • structurile metalice tip platforma
  • sisteme de depozitare tip mezanine
  • rafturi metalice pentru magazinele mari, mici sau medii .
  • transpalete electrice
  • transpalete manuale
  • moto(electro)stivuitoare
  • structuri metalice din profile laminate pentru hale
  • confecții metalice speciale din tablă, profile laminate, oțel inoxidabil, tablă striată, fier forjat

 

Având o mulțime de tipuri, culori și mărimi, cantitatea și varietatea gamei de refturi metalice pe care firma le comercializează ajută clienții nu doar în a organiza, ci și în a personaliza spațiul de depozitare, de prezentare și de vânzare.

Datorită costurilor de achiziție extrem de avantajoase una dintre soluțiile cele mai solicitate de rafturile metalice este aceea de rafturi metalice Second Hand. Acestea sunt o alternativa demnă de luat în seamă,  dacă dispuneți de un buget mai restrictiv.

Ca și în cazul produselor noi, gama de rafturi metalice second hand oferite este diversificată și furnizează alternative utile pentru orice tip de nevoi de depozitare. 

Ca și în cazul achiziției de rafturi noi, la achiziția rafturilor metalice second hand se va parcurge un anumit proces:

  • Orice ofertă de preț  va lua în considerare utilajele din dotare, dimensiunile și greutatea produselor ce vor fi depozitate
  • Se va face o schiță a depozitului într-un program dedicat acestui domeniu
  • Se vor oferi cele mai eficiente soluții și alternative
  • Vor fi furnizate și montate rafturilor metalice comandate.
  • Execuția lucrărilor va ține seama de respectarea tuturor detaliilor tehnice, conform schiței și conform normele de siguranță din domeniu
  • Se va oferi garanție și service pentru lucrarea executată.

Indiferent dacă apelați la achiziția de rafturi metalice noi sau second hand, după  livrarea produselor sau după montaj  se va menține relația cu clienții. Dacă pentru produsele furnizate nu s-a solicitat și montaj, veți primi consiliere și toate recomandările necesare pentru rezultate de cea mai  bună calitatea.

Storeexpert.ro furnizează toate tipurile posibile de rafturi metalice. Dacă nu găsiți nicăieri rafturile de care aveți nevoie, compania poate confecționa și rafturi metalice la comandă. În plus compania poate oferi tuturor clienților cele mai variate soluții  de stocare, la cel mai bun raport calitate-preț.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează