GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ți-e poftă de o petrecere BBQ în grădină? Încearcă noile grătare americane premium de la Weber!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2023 16:15 / Actualizat luni, 22 mai 2023 16:16

Cu noua gamă de grătare premium Weber, gătești ca un adevărat Chef BBQ American! Meșerii sibieni de la PEFOC ne fac cunoștință cu o serie inedită de grătare Weber grill - modele profesionale de top, renumite peste tot în lume pentru eficiența lor la gătit în aer liber sau la interior, disponibile la prețuri accesibile pentru fiecare pasionat al gusturilor și aromelor perfecte!

Povestea brandului Weber a început în 1952, când George Stephen a dorit să aibă cel mai bun grătar pentru pregătirea fripturilor în familie! Așa că, a tăiat o geamandură în două, i-a pus picioare, un mâner și admisie de aer, iar restul e istorie! Oferta de grill-uri Weber propune dispozitive de gătit electrice, pe cărbuni sau pe gaz, cu ajutorul cărora poți găti carne, legume sau alte bunătățuri, ca un adevărat masterchef, fie acasă în bucătarie sau pe balcon, pe terasă, în curte sau foișor, fie la camping, picnic sau iarbă verde! 

Toate grătarele Weber sunt atât de sofisticate din punct de vedere tehnic încât distanța dintre sursa de căldură și aliment, precum și volumul grătarului cu cuvă sunt calculate optim pentru a asigura combinația corectă și controlată a circulației căldurii și alimentării cu aer. 

Un element cheie al acestui control este capacul. Acesta asigură menținerea căldurii la un nivel constant în interiorul grătarului și împreună cu orificiile de aerisire, îți permite să controlezi cu precizie nivelul termic. Acest aspect îți va deschide posibilități nebănuite de meniu, permițându-ți să folosești diferitele tehnici de gătit pe grătar. În acest fel, mâncarea va fi preparată delicat pe toate părțile, asigurând un proces de gătit mai rapid și mai uniform. Și atunci începe adevărata distracție: gătitul cu capacul pus este piatra de temelie a grătarului în mod Weber!

Când vine vorba despre întreținere, indiferent că ne referim la un grătar pe gaz, un grill electric sau un grătar pe cărbune, modelele de la Weber rezolvă își rezolvă singure cea mai mare parte a muncii de curățare. Nu trebuie decât să preîncălzești grill-ul la căldură mare până ce reziduurile de alimente se ard. Ceea ce rămâne, poate fi apoi îndepărtat ușor de pe grilajul de gătit cât este încă fierbinte, folosind periile de curățat speciale, disponibile și în oferta Pefoc de accesorii grătar și ustensile semineu

În plus, curățarea și schimbarea în mod regulat a tăvilor pentru colectare, va împiedica suplimentar riscul de incendiu din cauza acumulării de grăsime. Arde grill-ul la căldură mare, periază-l și, dacă e cazul, folosește un lichid de curățare Weber special, dar numai pentru stratul de email și piesele exterioare ale grătarului.

Așadar, intră pe site-ul www.pefoc.ro și alege din secțiunea dedicată, un grătar profesional Weber tip grill pentru curte, apartament, terasă sau camping și gătește ca un BBQ Chef American adevărat! Modelele disponibile includ grătare din fontă sau oțel, cu aragaz sau afumătoare, cu rotisor, cu picioare sau cu capac, de dimensiuni mai mici sau mai mari, fiind prevăzute cu spațiu de depozitare a ustensilelor sau accesoriilor pentru grătar. 

Dacă ești din București, Sibiu, Buzău, Cluj, Timișoara sau oricare alt oraș din România, poți alege un grătar profesional marca Weber pe care îl vei primi acasă, comandând din confortul canapelei tale!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează