GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top cele mai populare deserturi care se consumă la evenimente deosebite

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2023 16:55 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 16:55

Deserturile sunt o componentă esențială a evenimentelor speciale din viața ta și a celor dragi. În aceste situații, mesele se umplu cu bucate alese, după care desertul nu poate lipsi.

Indiferent dacă este vorba de petreceri de logodnă, nunți, botezuri sau zile de naștere ale copiilor, un răsfăț dulce rămâne vedeta evenimentului. Iată care sunt cele mai populare alegeri pentru ocaziile speciale:

Tarte și prăjituri cu fructe

Prăjiturile și tartele cu fructe sunt o alegere ideală pentru evenimentele care au loc în sezoanele calde, precum primăvara și vara. 

Tarta cu fructe este un desert ușor de realizat, cu o crustă gustoasă pe bază de unt și fructe proaspete cu cremă ca umplutură. Tartele de fructe se pot servi cu cremă de frișcă, sos de ciocolată sau de nuci.

Alege prăjituri cu livrare în București de la Chocolat și bucură-te de tipuri de prăjituri fine, cu ciocolată sau fructe, cu arome intense, realizate din ingrediente naturale.

Printre opțiunile ideale de prăjituri cu fructe se numără și prăjitura Le Roi Soleil, car conține cremă diplomat parfumată cu Grand Marnier, sirop de zmeură, blat cu vanilie și migdale și bezea italienească.

Fântâni de ciocolată

Fântânile de ciocolată sunt opțiuni des întâlnite la evenimentele speciale. Fântâna este un echipament în sine, care se închiriază pentru evenimente, iar în jurul acesteia se servesc fructe sau alte tipuri de alimente care pot fi înmuiate în ciocolată. Printre acestea poți include banane, bezele, căpșuni, mini gogoși sau felii de ananas.

Prăjituri cu ciocolată

Dacă vrei să servești deserturi deosebite la evenimentul tău special, nu trebuie să lipsească prăjiturile cu ciocolată. Este recomandat să alegi prăjituri cu ciocolată fină, de preferință belgiană, de calitate înaltă. Poți opta și pentru variante cu mai multă cremă, precum un tiramisu sau un cheesecake cu ciocolată.

Păstrează prăjiturile cu ciocolată și cremă în condiții sigure, la frigider, pentru a nu risca să se topească, dacă evenimentul se organizează în timpul verii.

Brioșe

Brioșele și cupcakes sunt ușor de preparat dacă vrei să servești deserturi gătite de tine și familia ta. În special la evenimente precum un botez, brioșele și cupcake-urile sunt potrivite, deoarece poți alege ingrediente cât mai sigure pentru copii, poți controla cantitatea de zahăr folosită și te poți concentra pe umpluturi cu fructe.

În cazul evenimentelor speciale este nevoie de tipuri de brioșe cât mai deosebite, pentru a respecta tema evenimentului. Poți alege brioșe și cupcake-uri Red Velvet, care impresionează prin gustul aromat deosebit și prin aspectul elegant.

Torturi

Pentru cât mai puține griji la evenimentul deosebit pe care îl organizezi, poți alege torturi cu ingredientele tale preferate. Acestea se servesc după felurile principale și fiecare invitat poate primi o felie din tortul realizat special pentru eveniment. În multe cazuri, feliile de tort se folosesc și pe post de cadou pe care invitații îl pot lua acasă.

Alege deserturi de calitate, din surse în care ai încredere și care să conțină doar ingrediente de înaltă calitate. Acestea fac diferența în ceea ce privește gusturile și aromele. De asemenea, nu uita să iei în considerare preferințele invitaților și posibilele alergii la anumite produse, precum nucile. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează