GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trei mize pentru ultima etapă a SuperLigii! Vezi SuperOferta pentru meciurile care închid play-off-ul

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2024 19:09 / Actualizat sambata, 18 mai 2024 19:10

Una dintre cele mai interesante ediții din istoria SuperLigii e aproape de final, iar ultima etapă a play-off-ului propune trei teme interesante de discuție. Cine va obține locul al doilea? Cine va câștiga titlul de golgheter? Cine se va clasa pe poziția a patra? Sâmbătă se joacă CFR - Farul și Univ. Craiova - Sepsi, ambele de la ora 21:00, iar cortina se trage odată cu derby-ul dintre Rapid și FCSB, programat duminică, tot de la ora 21:00. Trei meciuri care vor stabili clasamentul final, trei partide în care granzii fotbalului românesc vor încerca să-și atingă obiectivele rămase și să lase o ultimă impresie bună.

Vezi Oferta Superbet pentru ultima etapă din play-off și alege inspirat!

CFR vs. Univ. Craiova pentru locul al doilea

Marele semn de întrebare înaintea ultimei runde e legat de echipa care se va clasa pe locul al doilea și va reprezenta România în preliminariile Conference League 2024/2025. Revenit în Gruia pe final de sezon, Dan Petrescu e în pole-position pentru îndeplinirea scopului intermediar, CFR Cluj având un avans de două puncte față de Universitatea Craiova (43, față de 41) cu 90 de minute înaintea finalului campionatului. Iar pentru SuperDan calculele sunt cât se poate de simple: evită barajul cu câștigătoarea dintre Oțelul și U Cluj dacă nu pierde cu Farul lui Gică Hagi!

Cum atât CFR, cât și Universitatea Craiova au intrat în play-off cu rotunjire pozitivă, următorul criteriu de departajare este poziția ocupată la finalul sezonului regular, unde ardelenii sunt superiori. Astfel, Dan Petrescu, venit după victorii în derby-urile cu Rapid și FCSB, merge direct în Conference League chiar și cu un rezultat de egalitate.

În paralel, Farul și Sepsi luptă pentru poziția a patra și, implicit, bani mai mulți din drepturile de televizare, iar Gică Hagi se află într-o situație asemănătoare, asigurându-și locul cu un rezultat de egalitate. Pe Superbet găsești o cotă de 4.40 pentru un "X" între CFR Cluj și Farul!

Patru staruri luptă pentru titlul de golgheter

Mai încinsă și mai echilibrată decât oricând în ultimii ani, bătălia pentru titlul de golgheter al SuperLigii își va consuma și ea ultimul episod, patru dintre cei mai buni jucători ai campionatului punând ținta pe distincția pe care orice jucător de atac vrea să o aibă în CV și care ar putea ajuta la obținerea unui transfer în străinătate.

Vorbim despre Florinel Coman (18 goluri pentru FCSB), Philip Otele (17 goluri pentru CFR Cluj), Albion Rrahmani (17 goluri pentru Rapid) și Alexandru Mitriță (16 goluri pentru Universitatea Craiova), patru vedete care vor ataca meciurile din ultima etapă cu gândul de a înscrie golul sau golurile care să-i ducă, în premieră, pe lista golgheterilor din istoria SuperLigii.

Cotele Superbet pentru goluri înscrise de golgheterii SuperLigii:

Florinel Coman - cotă 2.70 pentru un gol marcat, cotă 11.00 pentru o dublă, cotă 80.00 pentru un hat-trick

Philip Otele - cotă 2.45 pentru un gol marcat, cotă 9.50 pentru o dublă, cotă 60.00 pentru un hat-trick

Albion Rrahmani - cotă 2.55 pentru un gol marcat, cotă 10.00 pentru o dublă, cotă 70.00 pentru un hat-trick

Alexandru Mitriță - cotă 2.40 pentru un gol marcat, cotă 9.00 pentru o dublă, cotă 60.00 pentru un hat-trick

Vino pe Superbet pentru epilogul SuperLigii și nu vei regreta! Pe lângă pariurile pe goluri marcate, poți paria pe numărul de faulturi comise de un jucător, pe numărul de ofsaid-uri sau pe cornere și cartonașe galbene. Pe lângă Streaming Exclusiv pentru a urmări meciurile de unde dorești, SuperPariuri, BetBuilder și Combinabile!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:

Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează