GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Under Armour HOVR INFINITE - Un pantof pentru alergare ultra performant

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 11:01

UA HOVR ™ Infinite este modelul de bază din colecția de pantofi pentru alergare UA HOVR. Cu o amortizare neutră, pantoful a primit numele UA HOVR Infinite deoarece a fost creat pentru alergari pe distanțe mari și pentru a oferi alergătorilor un confort fara egal. Under Armor și-a propus să proiecteze și să construiască un pantof ultra-performant care să răspundă cerințelor și nevoilor alergătorilor orientați către perfrmanță. Fiecare detaliu a fost analizat cu atenție pentru a oferi mai mult confort și mai mult suport.

Rezultatul acestui proiect este UA HOVR Infinite: un pantof de antrenament cu spumă HOVR super-moale, integrată pe toată lungimea tălpii, care asigură a amortizare perfecta și o excelentă returnare a energiei; un cadru rigid de spumă împreuna cu canelurile flexibile din talpa exterioară sunt proiectate pentru o alergare stabilă și lină; suprafața superioară se mulează pe forma anatomică a piciorului, este ușoară, asigură o bună ventilatie și oferă suport în zonele importante.

UA HOVR Infinite are un senzor încorporat în talpa pantofului drept, care se conectează wireless la aplicația MapMyRun ™ prin Bluetooth ™ Low Energy (BLE). Pantofii conectați digital pot urmări, analiza și stoca măsurători funtionale detaliate care sunt fi folosite pentru a gasi cele mai bune metode te imbunatatire a performantelor sportive.

 

29 mm calcâi / 21 mm in zona frontală (8 mmoffset)

Greutate pantof pentru bărbați (Măsura 42,5): 305 grame

Greutate pantof pentru femei (Măsura 38): 248 grame

Modelul va fi disponibil in magazinele Under Armour din Bucuresti – Mega Mall, AFI Cotroceni, Baneasa Shopping City si Cluj-Napoca – Mega Mall

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gizeh
gizeh  •  01 Februarie 2019, 22:27

https://www.ebay.it/itm/Under-Armour-Scarpe-da-Running-Uomo-UA-HOVR-Infinite-3021395/273681374546?hash=item3fb8ae5d52:m:mLB89GDSzu-r9bCD886x1_w:rk:1:pf:0 ..... 145 € .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează