GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Update - Australian Open! Rezultate, meciuri, ponturi la pariuri

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 20:37

Ziua a 2-a la Australian Open nu a adus surprize majore, doar eliminările Samanthei Stosur și a lui Feliciano Lopez putând fi incluse în această categorie.

Un meci interesant a fost cel dintre Ivo Karlovic și Horacio Zeballos încheiat cu victoria croatului la capătul unui „maraton”de peste 5 ore, în care scorul în decisiv a fost 22-20!!!

Din păcate, Ana Maria Bogdan și Monica Niculescu au părăsit competiția de la Antipozi. 

 

 Irina BEGU și Sorana CÂRSTEA în turul 3?

Ultimele două reprezentate ale României, dispută marți noapte meciurile din turul secund. Pentru meciurile din această noapte, casa de pariuri MaxBet o vede favorită pe Irina Begu în fața Kristynei Pliskova, în vreme ce Sorana Cârstea e văzută ca outsider în duelul cu Carla Suarez Navarro.

feminin 

TECĂU și MERGEA intră în scenă

În această noapte debutează la Australian Open și competiția de dublu masculin, acolo unde România are 2 reprezentanți. Florin Mergea și Horia Tecău împreună cu partenerii D. Inglot respectiv J.J. Rojer pornesc favoriți în confruntările din primul tur.

dublu masculin

MURRAY și FEDERER au meciuri ușoare

În competiția masculină, ne așteaptă primele meciuri din turul secund. Tenismenii de urmărit sunt Kei Nishikori, Stanislas Wawrinka, Roger Federer sau Andy Murray.

masculin

Nu uitați, la casa de pariuri MaxBet aveți o multitudine de pariuri din care puteți alege

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează