GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Vrei un turn de pahare de șampanie la nuntă? Află tot ce ar trebui să știi!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2023 13:01 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 13:01

Dacă îți dorești o nuntă plină de farmec, atunci nu poți ignoră ideea de a construi un turn de pahare de șampanie. Este un detaliu care va adaugă un plus de strălucire și lux recepției de nuntă, creând totodată un moment memorabil pentru invitați și ocazia perfectă pentru a toastă și ciocni un pahar în cinstea mirilor și a nașilor. În plus, vei putea face fotografii superbe, pline de glamour și emoție și poți pune în vârf pahare miri

Turnul de șampanie - o modalitate de a crea spectacol la o nuntă

Servirea șampaniei la nuntă în acest mod extravagant și memorabil este, cu siguranță, un spectacol și va oferi o experiență minunată atât mirilor, cât și invitaților. Totodată, este foarte ușor de încorporat în recepție, poate fi anunțat în mod festiv și pregătit cu muzică și luminile adecvate. Odată ce ai construit turnul de pahare, mai rămâne doar să faci anunțul pentru a adună lumea în jur și a începe turnarea șampaniei. Este un proces fascinant care sigur va încânta pe toată lumea!

Calcule necesare pentru un turn de șampanie

Pentru a stabili cât mai corect numărul de pahare necesare pentru turnul de șampanie, trebuie să iei în considerare câțiva factori. Începe prin a analiză înălțimea mesei pe care vei construi turnul și, desigur, înălțimea turnului. Ține cont de faptul că trebuie să ajungi în vârf pentru a turna șampania. Prin urmare, stabilește înălțimea optimă a turnului de pahare, măsoară înălțimea paharelor și calculează câte niveluri poți realiza pentru a avea acces confortabil în vârf.

Cea mai simplă modalitate pentru a stabili de câte pahare ai nevoie este să evaluezi numărul de pahare de pe fiecare nivel. De exemplu, dacă la baza ai un pătrat de 6/6 pahare, nivelul al doilea ar trebui să fie de 5/5 pahare și tot așa. Pentru a calcula de câte sticle de șampanie vei avea nevoie pentru a umple turnul, numără paharele folosite și împarte valoarea la 5 (cu o sticlă de șampanie umpli în medie 5 pahare).

Cum ar trebui să fie paharele de șampanie că să ai un turn stabil

Pentru a obține un turn stabil, paharele de șampanie trebuie să fie exact la fel. Dacă vei alege pahare de dimensiuni diferite, va fi aproape imposibil să realizezi un turn care să nu se răstoarne. Un sfat util este să cauți pahare mai largi la buza și la baza pentru că îți oferă o suprafață mai mare de construit. De asemenea, pentru vârf, poți lua în considerare un set pahare miri și nași, special gravate pentru acest eveniment.

De ce ai nevoie pentru turnul de pahare de șampanie

Procesul de construire a unui turn de șampanie este intuitiv și ușor, dar ar fi bine să exersezi înainte dacă vrei să îl faci chiar tu. Desigur, dacă vei apela la organizatorii evenimentului, ei sigur au experiență necesară și pot face acest lucru în deplină siguranță.

Ai nevoie de o masă robustă, pahare de șampanie suficiente, un set de pahare miri și nași și sticle de șampanie. Pentru orice eventualitate, este recomandat să ai câteva pahare de șampanie de rezervă. Stabilește dacă vrei că fiecare oaspete să aibă propriul sau pahar în turn sau le vei servi șampania pe tavă, separat. Astfel, vei știi exact de câte pahare ai nevoie și va trebui să concepi turnul în funcție de acest detaliu.

În general, 8 niveluri de pahare sunt suficiente, însă, orice turn care are peste 4 niveluri va arată uimitor pe o masă frumos decorată. Cu cât turnul tău va fi mai mic, cu atât va fi mai sigur și mai ușor de construit.

Cum să construiești turnul de pahare de șampanie

Începe prin a așeza paharele de la baza, asigurându-te că marginile se ating și rămâne cât mai puțîn spațiu între ele. la nivelul următor, vei avea nevoie de mai puține pahare și trebuie să le așezi uniform și stabil pe cele de la baza. Urmărește că fiecare pahar să se sprijine pe două pahare de la baza. Odată ce ai terminat și acest nivel, treci la următorul, până ajungi în vârf unde poți așeza setul de pahare de miri și nași. Acum nu mai rămâne decât să chemi invitații și să începi să torni șampania!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează