GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

WINBET BOOST! Câștiguri mărite în fiecare zi de luni!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 16:06 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 13:12

Ai văzut pe cineva fericit într-o zi de luni? Nici noi! Dar de acum lucrurile se vor schimba și nimic nu va mai fi la fel! Winbet îți aduce WINBET BOOST, promoția care îți transformă complet începuturile de săptămână.

În fiecare zi de luni, Winbet îți mărește cotele și câștigurile! Începem de dimineață, de la ora 08:00, iar tu ai Winbet Boost de 10% pentru evenimentele tale preferate! Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța specială din dreptul pariului ales de tine, iar totul se calculează automat. O să vezi cum cota inițială se va mări cu 10% și cum ”luni” nu mai sună chiar atât de rău.

Ca totul să fie bine până la capăt, ai de îndeplinit trei condiții extrem de simple: contul tău trebuie să fie verificat până la 23:59 în ziua anterioară promoției, să ai efectuată minimum o depunere în ultimele 7 zile și să ai răbdare să se facă ora 08:00 în fiecare zi de luni pentru a începe boost-ul de câștiguri.

Deja simți cum lunea începe să devină ziua ta preferată, nu? 

La fel și noi! 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează