GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

FOTO Adrian Mutu, dezvăluiri intime dintr-o relație specială: „Când îi sărea butonul de la bluză, ziceai că ai câștigat Champions League!”

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 18:30 / Actualizat joi, 03 august 2023 18:36

Adrian Mutu, în vîrstă de 44 de ani, a fost unul dintre cei mai admirați fotbaliști, iar relațiile cu diverse femei din showbiz nu au fost deloc puține.

În paginile cărții sale autobiografice, Adrian Mutu a făcut dezvăluiri incendiare despre relația pe care a avut-o cu handbalista Irina Neagu.

„Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la „Ion Barbu”, la doi pași de blocul meu. În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun. Aveam atacul în minte, dar când ne vedeam nu puteam mai mult de `Bună, eu sunt Adi, ce faci?`, banalități specifice vârstei.

Irina Neagu
Adrian Mutu, lansare de carte
Adrian Mutu
Irina Neagu
Irina Neagu
+6 FOTO

Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: «Ce faci?, Bine, bine». Și asta era tot!”, se arată în cartea lui Adrian Mutu, „Revenirea din infern”, potrivit Spynews.

Adrian Mutu: „Dacă era mai mare ca vârstă, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie”

Adrian Mutu și-a continuat povestea și a dezvăluit detalii intime din relația cu handbalista.

„Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore!

Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”,mai spune Adrian Mutu în cartea sa, „Revenirea din infern”.

Irina Neagu
Adrian Mutu, lansare de carte
Irina Neagu
Adrian Mutu
Irina Neagu
+6 FOTO

Irina Neagu, jucătoare care are în CV nume importante, precum Oltchim Rm. Vâlcea, Viborg, Toulon sau Augsburg. S-a retras din activitate în anul 2005, de la ESC Yutz.

FOTO Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu! Are propria afacere care îi merge foarte bine

Motivul curios care l-a făcut pe Adrian Mutu să divorțeze de Alexandra Dinu sau Consuelo: „A intrat în casă și ce faci?”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
giorgio70
giorgio70  •  05 August 2023, 01:51

mai....tolomacilor: adrian mutu nu se referea la aceasta fata, la fosta handbalista, ci la fete in general! isi povestea trairile de atunci , de cand era un adolescent timid ,in momentul cand cunostea o fata: mai mare sau mai mica decat el ! normal , ca la varsta aia, cand sareau nasturii si se vedeau sanii, era ca la ...champions league!!! nu intelegeti un....***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bozo76
bozo76  •  04 August 2023, 03:54

O poezie cu saritul nasturelui si champions league. Baliverne

VanBasten
VanBasten  •  04 August 2023, 00:14
Postat de cobra pe 03 August 2023, 22:15

Aceasta femeie s-ar putea să fie casătorită, să aibă copii...cât de potrivit este sa scrieți despre ea? Voi moderați postarile pentru un cuvânt poate nu chiar vulgar...pentru un așa articol ar trebuii sa vă dea in judecată si să vă ceară si despăgubiri ....

Corect! Dar pentru ei nu conteaza decat clickurile si reactiile. Trafic, nu chestiuni de moralitate.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează