GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  JUSTIȚIE

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal » I s-a deschis dosar de violență domestică + Ce pedeapsă riscă tehnicianul

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 10:19 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 10:36

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) are probleme pe toate planurile. Rămas liber de contract după despărțirea de Al Tai (Saudi Pro League) de pe 15 aprilie, antrenorul a primit o lovitură și în viața personală. Este urmărit penal pentru violență în familie, în urma scandalului din septembrie 2022 cu fosta soție, Anamaria Prodan.

Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a oferit detaliile procesului ca urmează să înceapă între clienta sa și fostul antrenor al celor de la FCSB și Universitatea Craiova.

Croșeu după croșeu pentru Dinamo! Adio, siglă?! „E o problemă, n-o să mai joace cu ea”
DINAMO
Croșeu după croșeu pentru Dinamo! Adio, siglă?! „E o problemă, n-o să mai joace cu ea”

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal pentru violență în familie

„Este foarte adevărat că, începând de azi (n.r. - joi, 25 aprilie 2024), împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie.

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal » I s-a deschis dosar de violență domestică + Ce pedeapsă riscă tehnicianul

Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și doi ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor (n.r.- din totalul pedepsei).

Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…)

Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a declarat avocatul Oleg Burlacu, conform site-ului retetesivedete.ro.

Laurențiu Reghecampf e evitat să comenteze bătaia cu Anamaria Prodan

În septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf a fost filmat în timp ce se bătea pe stradă cu Anamaria Prodan, cu care are un băiat.

La momentul respectiv, Reghecampf a evitat să vorbească despre incident. El s-a limitat să sublinieze efectele negative asupra copilului său provocate de conflictul cu fosta sa soție.

”Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, spunea atunci Laurențiu Reghecampf, potrivit Gândul.

VIDEO EXCLUSIV „Mergeam la film înainte de meci...” » Cea mai ciudată amendă pe care Laurențiu Reghecampf a dat-o

Citește și:

Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a lui Adrian Mititelu Junior: „Chiar acum am discutat cu patronul”
FCU Craiova
Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a lui Adrian Mititelu Junior: „Chiar acum am discutat cu patronul”
Decizia-surpriză luată de jucătorii liderului FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Eforturile lor doar noi le știm!”
FCSB - FARUL
Decizia-surpriză luată de jucătorii liderului FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Eforturile lor doar noi le știm!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (8)
janus_mirror
janus_mirror  •  28 Aprilie 2024, 05:06

S-au dezbracat de caracter si si-au pus poalele in cap ca doua tzoape de Groapa lui Ouatu. Spune-mi cu cine te insori ca sa-ti spun de unde vi si unde cu siguranta vei ajunge. Atat cat se vede din iesirile ei la rampa Prodanca e o narcisista incurabila. Chiar daca s-a ales cu un ochi umflat Reghe trebuia sa se abtina. Alexa a fost mult mai cumpatat. Nici unul dintre ei e vre-un nepatat. Rufele murdare din fosta familie inca se mai se spala in spatele usilor inchise. Mai ales cand e vorba de un copil. Reghe va fi bagat la cheltuiala. Sungura lui solutie este sa o dea si el in judecata ptr violenta domestica si sa cada la pace. Cand n-ai cap vai de picioare mai ales de cand cu legislatia europeana de rigoare. Femeile toate vor sa fie egale cu barbatii cand ele dau cu pumnul. Cand primesc replica de la sot in preasiliconatele lor fete se cheama violenta conjugala. Woke abureala. Lol

ctintiri
ctintiri  •  27 Aprilie 2024, 19:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

berlicot
berlicot  •  27 Aprilie 2024, 18:53

Nu imi e vreun simpatic Reghe, dar cred ca el e victima. Am vazut cu totii filmul "bataii", aia i-a umflat lui ochiul cu un pumn si el s-a abtinut eroic, sa nu-i scape una. Te incurci cu una ca asta, asa-ti trebuie.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează