GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONFLICT

FOTO Partenera fostului șef de la Dinamo, conflict incredibil cu Mădălina Ghenea: „Niște prostituate sub acoperire!” » S-a ajuns în justiție

FOTO: Instagram @angela_martini +42   FOTO
FOTO: Instagram @angela_martini

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2022 21:43 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 16:19

Conflictul dintre Angela Martini (35 de ani), partenera fostului finanțator dinamovist Dragoș Săvulescu, și Mădălina Ghenea (35 de ani) capătă noi proporții.

  • Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate pentru complicitate la abuz în serviciu și pentru că a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia
  • În septembrie 2021, fostul acționar al lui Dinamo era în vacanță în Grecia alături de iubită, modelul Angela Martini, a fost prins, dar Curtea de Apel din țara balcanică a refuzat extrădarea lui către România, așa că Săvulescu a putut să se întoarcă în Italia.

Dragoș Săvulescu și Angela Martini duc o viață luxoasă în Italia, dar nu pot sta departe de conflicte. Fotomodelul italian a lansat recent un atac neașteptat la adresa a două românce, fără să le dezvăluie numele.

+38 FOTO

Mădălina Ghenea s-a simțit vizată și a apelat la avocați pentru a rezolva conflictul. Totul a degenerat și s-a ajuns la amenințări publice. 

În presă s-a speculat că inclusiv că jaful de la începutul lunii decembrie, de pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino din Roma, ar fi fost ordonat tot de Angela Martini. 

De unde a pornit conflictul dintre Angela Martini și Mădălina Ghenea

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite!

Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni.

Din păcate vorbesc de două femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. 

Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani!  Acum, amândouă mă urăsc. 

Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!”, a fost postarea Angelei Martini, cea care a declanșat totul.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
Mădălina Ghenea / FOTO: Instagram
+45 FOTO

Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace (cabinet de avocatură din Milano, Italia, n.r) să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele
- Mădălina Ghenea

Citește și alte știri de actualitate:

Imaginea care dă fiori la Cluj! Întâlnire-șoc cu Petrescu » Unde și cu cine a fost surprins antrenorul CFR-ului în penultima zi din an

EXCLUSIV S-a stabilit cine transmite meciurile României din preliminariile Euro 2024 » Ce post TV va avea exclusiv dubla decisivă pentru locul 2!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (20)
gepeto
gepeto  •  04 Ianuarie 2023, 09:44
Postat de portalbets pe 31 Decembrie 2022, 08:48

Singura legatura cu sportul,este ca,autorul,a scris "Madalina Ghencea",in loc de Ghenea :)))

Give this man a job gsp :)

prodanka
prodanka  •  01 Ianuarie 2023, 12:42

Ah, încă una de la aeropurtate

creeperno807
creeperno807  •  31 Decembrie 2022, 22:35

Of of asa stire sa redactezi la final de an

Vezi toate comentariile (20)
Comentează