GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  IPOSTAZĂ

FOTO Angela Martini, partenera fugarului Dragoș Săvulescu, a pozat fără lenjerie intimă: „E distractiv să fii femeie!”

Angela Martini, partenera lui Dragoș Săvulescu, fostul finanțator dinamovist condamnat în 2017 la 5 ani de închisoare, a pozat în ipostaze fără precedent.  / FOTO: Instagram +42   FOTO
Angela Martini, partenera lui Dragoș Săvulescu, fostul finanțator dinamovist condamnat în 2017 la 5 ani de închisoare, a pozat în ipostaze fără precedent. / FOTO: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 20:09 / Actualizat sambata, 12 august 2023 21:30

Angela Martini, partenera lui Dragoș Săvulescu, fostul finanțator dinamovist condamnat în 2017 la 5 ani de închisoare, a pozat în ipostaze fără precedent. 

Angela Martini, fostă Miss Albania, stabilită acum în Italia, își răsfață cei peste 570.000 de urmăritori de pe Instagram. 

FOTO. Angela Martini, fără lenjerie intimă în cele mai recente imagini

+38 FOTO

În cele mai recente imagini postate, fotomodelul a renunțat la lenjeria intimă, fiind acoperită doar de un prosop alb. Angela a notat în descrierea imaginilor: „E distractiv să fii femeie”.

Dragoș Săvulescu, fostul acționar al lui Dinamo este căsătorit din 2017 cu Angela Martini, fotomodel originar din Albania. Cei doi au împreună un copil, dintr-o mamă surogat.

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România

  • Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate pentru complicitate la abuz în serviciu și pentru că a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia
  • În septembrie 2021, fostul acționar al lui Dinamo era în vacanță în Grecia alături de iubită, modelul Angela Martini, a fost prins, dar Curtea de Apel din țara balcanică a refuzat extrădarea lui către România, așa că Săvulescu a putut să se întoarcă în Italia.

Vezi și alte știri din actualitatea mondenă:

Retrasă din tenis la 20 de ani, a renunțat la haine într-un pictorial incendiar: „În caz că ai nevoie de o nouă imagine pentru monitorul tău”
INEDIT
Retrasă din tenis la 20 de ani, a renunțat la haine într-un pictorial incendiar: „În caz că ai nevoie de o nouă imagine pentru monitorul tău”
Cum a răsfățat-o Grigor Dimitrov pe Mădălina Ghenea de ziua ei » Bulgarul, atenționat: „Stai departe de acest stil de viaţă!”
RELAȚIE
Cum a răsfățat-o Grigor Dimitrov pe Mădălina Ghenea de ziua ei » Bulgarul, atenționat: „Stai departe de acest stil de viaţă!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
22robert03
22robert03  •  13 August 2023, 11:06

Bag niste mici diseară.

brujo
brujo  •  13 August 2023, 09:19

Ce sport face tipa asta ? :))) In afara de dezbracat ? :)))) De ce e in gazeta SPORTURILOR?

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  13 August 2023, 00:03
Postat de oktavian_neagu pe 12 August 2023, 22:52

Târfă, se bucură de evaziunea fiscală făcută de unul care a reușit să păcălească statul român.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează