GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Un luptător MMA a fost părăsit de soție pentru un fost concurent de la Survivor: „Ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii”

Francisca. Foto: Instagram +48   FOTO
Francisca. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 14:53 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 16:13

Bogdan Lățescu, luptătorul MMA, a fost părăsit de soție pentru un fost concurent de la Survivor România. Solista Francisca formează acum un cuplu cu TJ Miles. 

Bogdan Lățescu și Francisca au divorțat în iarna anului trecut, după 10 ani de căsnicie. La vremea respectivă deja existau zvonuri că artista ar avea o relație cu TJ Miles, însă nu au recunoscut idila.

Francisca. Foto: Instagram
+44 FOTO

Bogdan Lățescu: „Nu este genul Franciscăi, pentru că ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii”

La început, luptătorul de MMA nu credea că fosta lui soție ar avea vreo legătură cu fostul concurent de la Survivor România.

„Da, este adevărat, am divorțat de Francisca la începutul lunii decembrie, anul trecut. Nu vreau să ies în față cu foarte multe declarații, pentru că eu nu sunt genul de persoană care să mă cert pe la televizor. După ce s-a aflat de separarea noastră am primit diferite oferte, de la diferite televiziuni, însă am refuzat. Eu sunt trăit prin țări străine și funcționez altfel. Înainte de a divorța, eram într-o perioadă de tensiune cu Francisca, mai exact anul trecut în octombrie – noiembrie. Lucrul care a pus capac căsniciei a fost un prim articol într-o publicație tabloidă despre o posibilă relație a ei cu TJ Miles.

Eu nu cred că Francisca este cu respectivul, pentru că ei colaborau de mai mult timp împreună, colaborarea dintre ei nu a apărut peste noapte, ci este de ceva timp. Știam că TJ Miles este bisexual, așa am auzit în stânga și în dreapta de pe la alții. Nu este genul Franciscăi, pentru că ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii”, declara Bogdan Lățescu, pentru Click, în luna ianuarie.

Francisca: „O chimie între noi a existat întotdeauna”

Francisca a mărturisit la începutul săptămânii sentimentele pe care le-a purtat dintotdeauna lui TJ Miles. Numele lui real este Tiberiu Ștefan Iordache.

„O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună”. Astfel, a apărut o întrebare naturală: „Motivul divorțului tău a fost faptul că te-ai îndrăgostit de TJ Miles?”. Fără să stea pe gânduri, vedeta a negat: „În niciun caz. Dacă undeva e foarte bine, nu este loc de altcineva. Lucrurile s-au întâmplat natural”, a spus Francisca.

Mai mult decât atât, fostul concurent Survivor a fost cât se poate de deschis în declarațiile lui despre actuala sa iubită: „Când am văzut-o, a fost o chestie wow. Două suflete s-au întâlnit, dar drumul era lung. În momentul în care am întâlnit-o, nu știam că e măritată. Am aflat pe parcurs și m-a făcut să mă gândesc de 5000 de ori dacă asta este ceva ce vreau să fac, dar doi oameni care sunt destinați să fie împreună... orice ar fi, se întâmplă!”, a spus TJ Miles.

TJ Miles și Francisca. Foto: Instagram
+44 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @franciscaofficial

Bogdan Lățescu: „Corect și fairplay era să anunțe atunci când s-au cuplat, nu acum”

Bogdan Lățescu n-a pierdut nici el timpul și a anunțat că și-a refăcut viața. Luptătorul a declarat că a întâlnit o femeie potrivită lui și va deveni tată pentru prima dată.

„Nu vreau să lovesc în fosta mea soție, că nu e frumos. Eu mi-am refăcut viața. Și nu aș vrea să se simtă incomod persoana de lângă mine. Nu era nevoie să anunțe, pentru că se știa demult. Lumea nu e proastă, corect și fairplay era să anunțe atunci când s-au cuplat, nu acum. Când greșești trebuie să-ți asumi. Dar ei au încercat o strategie gen că totul a venit de la sine și apropierea s-a întâmplat pe parcurs. 

Asta a prins poate doar la cei care nu-i cunosc pentru că persoanele apropiate, rude, prieteni etc, știu tot adevărul. Referitor la ce a zis ea că nu are de unde să știe lumea cum era situația ei de acasă, vă spun eu, era foarte bine. Ea avea probleme în carieră, nu în familie, și spera că așa îi va fi mai bine pe plan profesional!”, a spus Bogdan Lățescu pentru Ciao.

Luptătorul de MMA recunoaște că a suferit în urma despărțirii de Francisca, însă acum este fericit lângă noua iubită. Și-a dorit mult o familie și este pe cale să o aibă.

„Dar tot răul spre bine! Eu acum sunt foarte ok, mi-a fost greu să diger la început în primele 10-15 zile, că e normal, nu sunt de piatră. Am și eu suflet ca orice om, mai ales că eu sunt un familist convins. Și mereu am tras pentru familie și am luptat ca să fie bine”.

Citește și:

Ionuț Iftimoaie, călcat în picioare de colegii de la Survivor: „Totul demonstrează că ești un trădător” și „Acesta e stilul tău, de politician”

Cu ce se ocupă fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeș » Alexandra apare zilnic la TV

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
NeaGica
NeaGica  •  13 Aprilie 2023, 18:58

Oprim și noi fraților cenzura asta? Ce jignire am scris mai jos? Aveți idee ce ii aia o jignire in primul rând?

NeaGica
NeaGica  •  13 Aprilie 2023, 17:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  13 Aprilie 2023, 16:53

Am un feeling că “Andra Mocanu” este de fapt Cătălin Tolontan. Lol!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează