GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POVESTE

COVID-19. Impresionant! La 16 ani, a început să-și ridice singur o casă, în Dâmbovița, de când a început criza

Georgică, băiatul de 16 ani care își construiește singur casa // FOTO: Libertatea
Georgică, băiatul de 16 ani care își construiește singur casa // FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 14:09

Georgică, 16 ani, este protagonistul unei povești emoționante publicate de Libertatea: de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, a început să-și construiască singur casa, în curtea părinților, și muncește din greu pentru a obține banii necesari.

Georgică e cel mai mic dintre cei 12 copii ai familiei Ştefan, din satul Cocani, Dâmboviţa. Fraţii şi surorile lui au familiile lor acum, el a rămas cu părinții și a început să-și construiască singur casa. S-a apucat pe 6 martie, a săpat fundaţia, a turnat placa, a ridicat pereţii. 

„Când avea 9 ani, i-am luat nişte capre, l-am trimis cu ele, s-a chinuit mult. Caprele au făcut căpriţe, a vândut căpriţele şi a pus banii deoparte. La noi, lumea vinde bălegarul, dar i l-a dat lui, să-l vândă el. Şi a luat 50 de lei de căruţă, cât să-i dea omul? El a fost mulţumit, că nici nu e greutate aşa mare la lopată. Şi când a făcut 105 milioane (n.r. 10.500 de lei), s-a apucat să-şi cumpere BCA-ul”, povesteşte mama lui. 

Citește povestea completă a lui Georgică pe Libertatea

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus din România:

Klaus Iohannis cere revocarea acordului cu Patriarhia: „Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări” » CTP, furibund: „Situație cât se poate de idioată!”

Ministerul Sănătății, detalii despre situația din spitalele din România: „Așa putem face față” + câte teste se vor face pe zi în țară

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close