GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

COVID-19. Școli închise și din septembrie în România? Ministrul Educației: „Trebuie să fim pregătiți”

Școlile ar urma să se deschidă abia în septembrie în România. foto: Guliver/Getty Images +49   FOTO
Școlile ar urma să se deschidă abia în septembrie în România. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 09:05

Monica Anisie, ministrul Educației din România, ia în calcul orice scenariu și se gândește inclusiv la posibilitatea ca școlile să rămână închise în România și din septembrie.

Anisie e de părere că elevii din România trebuie să fie pregătiți din punct de vedere tehnologic pentru a-și putea derula studiile de acasă, în mediul online. 

„Dacă cumva, Doamne Fereşte, ne vom întâlni cu aceeaşi situaţie pe care o avem astăzi în septembrie, atunci trebuie să fim pregătiţi. Să nu mai existe ceea ce este astăzi. 

Pentru că haideţi să fim sinceri, am fost puşi într-o situaţie cu care România nu s-a mai întâlnit şi nimeni în lume nu s-a mai întâlnit. Prin urmare, a trebuit să luăm măsuri într-un moment de criză”, a spus Monica Anisie, potrivit Antena 1. 

Școlile nu se mai deschid în această vară

Școlile, grădinițele și universitățile nu se vor mai redeschide în această vară. Elevii vor continua cursurile online, iar cei din clasele terminale vor susține examenele în condiții speciale. Școlile vor fi redeschise la toamnă, odată cu startul noului an școlar

FOTO. Imagini surprinse în București, în timpul pandemiei:

+45 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri de actualitate:

Donald Trump, campanie electorală în timpul pandemiei de coronavirus?! Acuze grave aduse președintelui SUA

Gică Popescu, președinte Viitorul, cerere specială pentru guvernanți: „Să se dea această posibilitatea. Altfel, n-ai cum!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
10214076405138755
Costinean Mircea  •  02 Mai 2020, 13:02

Doamna ministru, cu tot respectul dacă "e grele" sau jucați într-o piesă de prost gust, mergeți, înapoi, la catedra. Vreți să vă bateți joc de copilașii aceștia sau să duceți incultura la statut de lege?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează