GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FAMILIE

FOTO Pozele cu care Cristi Borcea a cucerit instagramul » Cum l-a surprins Valentina Pelinel

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 20:26 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 21:44

Cristi Borcea (50 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, se bucură din plin de timpul petrecut alături de copiii săi.

Tată a 9 copii, omul de afaceri și-a petrecut sfârșitul de săptămână alături de soția sa, Valentina Pelinel, și de fiul Milan. Mare admirator al filmului cu supereroi „Heroes”, Milan i-a înaintat tatălui său o rugăminte specială, de a se îmbrăca în supereroi.

Cristi Borcea a acceptat propunerea fără să stea prea mult pe gânduri, iar momentele au fost imortalizate de Valentina Pelinel, care a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram.

+22 FOTO

„Cei mai importanți «eroi» din viața unui copil sunt părinții. Suntem alături de ei în creșterea și educația lor, dar și atunci când tot ce vor este să se joace și să îi ajutăm să-și transforme imaginația în realitate. La dorința lui Milan, care urmărește cu pasiune filmul Heroes, vă prezint echipa de «eroi» de la noi de acasă”, a scris aceasta.

Fotografiile cu Cristi și Milan Borcea au adunat peste 1.600 de aprecieri în doar câteva ore.

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Cel mai în vârstă dintre copiii fostului finanțator de la Dinamo este Patrick, ajuns la 23 de ani. Acesta, alături de Melissa și Angelo, sunt copiii lui Cristi Borcea cu prima sa soție, Mihaela. Cristi Borcea are alți doi copii cu a doua soție, Alina Vidican, pe George Alexandru și Gloria și un copil cu Simona Dana Voiculescu, cu care a avut o aventură, pe Andreina Carolyn Christine.

Cu actuala soție, Valentina Pelinel, cu care este căsătorit din 2018, Cristi Borcea are alți trei copii: pe Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Răsfoiește o galerie foto cu Valentina Pelinel:

+22 FOTO

Citește și: 

Cine e milionarul de la care ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Am sunat-o de ziua ei! Suferă, dar îi va fi devotată”

La 5 ani i s-a spus că nu va mai putea merge vreodată, la 18 ani a debutat la o cvadruplă campioană a Angliei » Povestea impresionantă de viață a fotbalistului englez

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  11 Ianuarie 2021, 00:39

”Atotstivuitorul” ăsta a dat în mintea copiilor!! *** asta știe să facă cel mai bine, asta a învățat în pușcărie!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22robert03
22robert03  •  11 Ianuarie 2021, 00:15

Un parlit cu masca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează