GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Jucătoarea de baschet care și-a făcut cont pe Onlyfans! A rămas fără sutien la „Survivor România” 2023: „Eu sunt fata ideală de urmărit”

Daria Chiper și-a făcut cont pe Onlyfans. Foto: Instagram +22   FOTO
Daria Chiper și-a făcut cont pe Onlyfans. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 13:39 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 13:42

Daria Chiper (21 de ani) este jucătoare profesionistă de baschet la Clubul Dan Dacian din Capitală. Ea a participat la „Survivor România” 2023, emisiune filmată în Republica Dominicană și difuzată la Pro TV, iar acum și-a deschis cont pe Onlyfans.

De asemenea, aceasta își menține forma fizică perfectă prin dans, fiind dansatoare de hip hop la Trouble Academy. 

+18 FOTO

Daria Chiper, pe Onyfans: „Eu sunt fata ideală de urmărit”

Mai nou, ea și iubitul ei activează pe Onlyfans, platforma dedicată adulților. „Bună, dragule! Sunt Daria, model profesionist și jucătoare de baschet. Dacă îți plac fetele cu posterior mare și picioare lungi cărora le place să stea de vorbă, eu sunt fata ideală de urmărit. Sunt aici să te ajut cu toate fanteziile pe care le ai. Scrie-mi un mesaj privat pentru videoclipuri, fotografii și content personalizat”, se arată în anunțul Dariei Chiper de pe rețeaua amintită.

Conținutul ei pe Onlyfans e privat, Daria Chiper cere 4,85 de dolari pentru un abonament de 31 de zile. Vorbim de puțin peste 20 de lei. Abonamentul de trei luni costă un pic mai mult: 21,8 dolari (96 lei). Pentru 6 luni, trebuie să scoți din buzunar 40,7$ (179 de lei), iar pentru un an 69,77$ (307 lei).

  • OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

Daria Chiper a rămas fără sutien la „Survivor România” 2023

În emisiunea de la Pro TV, la una dintre probe, Daria Chiper a avut probleme cu sutienul ei, astfel că a fost nevoită să treacă proba în timp ce încerca să își acopere sânii. Atunci, Alin Chirilă, colegul ei de echipă, i-a spus să lase sutienul și să continue jocul. 

„Am stat puțin, dar am stat bine. Facem și noi haz de necaz acuma, n-am avut o ședere tocmai liniștită. Pe lângă greutățile din camp și zilele de joc au fost ceva mai special pentru mine. În al treilea joc mi-am arătat ț****e la o țară întreagă. Mi-a zis maică-mea să nu-mi arăt fundul pe aici… mi-am arătat ț****e”, declara Daria Chiper la Pro TV.

+18 FOTO

Citește și:

Bobonete, comentariu VIRAL la pozele necenzurate cu Mădălina Ghenea: „Ați vindecat mulți bărbați”

Hanca și soția lui, modele pentru noua colecție de articole vestimentare lansată de Petrolul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Iulie 2023, 22:39

Ce face foamea din voi, ma fata, ma.. Ce nasol ca tu si centurioana din poze nu va dati seama cat de penibil este sa nu ai educatie, caracter, principii si mentalitati bazate pe demnitate si valori morale autentice, ma fata, ma.. Apologia *** !? In vremea tineretilor mele, acum vreo 40 de ani asa ceva se gasea pe casete VHS pe sub mana si avea o singura definitie, noi foloseaam o metafora pentru a defini astfel de fiinte ca fiind un fel de haine rupte de tot, alea, ferfelițate, hainele astea au un anume sinonim, ceva zu z, d, si r, nu mai stiu, dar nu era ceva de lauda, daca ma intelegi.. Nu stiu cat de bine intelegi, am dubii ca stapanesti decent limba stramosilor, este posibil ca in tineretile mele de care ti-am povestit tu si chestia din poze sa nu fi fost capabile de un 5 la romana, mai fata, ma.. Ce mila imi e de ignoranta voastra, mai fata, ma, atat de tinere si atat de goale.. mental.. )) fara glume, este preaurvie ce faci tu, asta nu e de lauda, ai 1 la bunele moravuri, stai jos ! ..))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vasi86
Vasi86  •  22 Iulie 2023, 19:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  22 Iulie 2023, 17:54
Postat de walhalla pe 22 Iulie 2023, 14:24

Și asta e o știre sportivă...Asta-i știre de PornHub !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează