GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Gimnasta Diana Bulimar, detalii neștiute despre iubitul ei » Cum s-au cunoscut cei doi: „El nu și-ar fi permis să vorbească cu mine”

Diana Bulimar și iubitul ei +40   FOTO
Diana Bulimar și iubitul ei

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 18:28 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 18:28

Diana Bulimar, în vârst de 28 de ani, și iubitul ei, Radu, sunt împreună de trei ani, iar acum, gimnasta a povestit cum s-au întâlnit și cum marchează aniversarea lor.

Diana Bulimar și-a cunoscut iubitul în timpul unei drumeții pe munte, unde ea a fost cea care a inițiat dialogul. La doar câteva luni de la întâlnirea la altitudine, gimnasta și fotograful și-au dat o șansă mutându-se împreună. Recent, cuplul a împlinit 3 ani de relație.

Diana Bulimar, Foto: Instagram @bulimardianaofficial
Diana Bulimar, Foto: Instagram @bulimardianaofficial
+36 FOTO

Întrebată despre viața personală, Diana Bulimar a declarat că nu s-a schimbat nimic, iubind același bărbat de trei ani. „Nu este nicio noutate, am o relație deja de 3 ani plus, chiar recent s-au împlinit cei 3 ani, este totul bine. Nu știm exact data în care ne-am întâlnit, așa că și dacă aș fi știut, tot nu aș fi pus foarte mare preț pe asta”, a declarat Diana pentru Impact.

În cadrul aceluiași interviu, Diana Bulimar a povestit cum și-a cunocut iubitul și ce i-a spus prima oară.

A pozat topless pe plajă » Iubita jucătorului din Premier League face ravagii pe internet
metrosport
A pozat topless pe plajă » Iubita jucătorului din Premier League face ravagii pe internet

„Eu și Radu ne-am întânit într-o tabără de fotografie, în care el venise pentru a filma un fel de minidocumentar cu ce s-a întâmplat acolo, eu, pe partea cealaltă, am venit pentru a învăța, a fi nouă în toată această aventură. Cumva el nu și-ar fi permis să vorbească cu mine.

S-a întâmplat o drumeție de 14 km pe munți. El fiind fotograf, căra o blendă, care este un cerculeț așa și când îl desfaci se face foarte mare. Și am înțeles un km, 2, 3, dar tot îi bălăngănea chestia aia de geantă și nu înțelegeam. Și m-am băgat în seamă cu el. De ce cari chestia aia? Crezi că la munte acolo la 1500 m o să facem poze cu blendă? Pe bune? Și acolo a început tot”, a mai adăugat sportiva.

Diana Bulimar, Foto: Instagram @bulimardianaofficial
+36 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Pugilista care și-a arătat sânii în ring, apariție incendiară pe Instagram » A încins Internetul cu ultimele fotografii

Raluca Zenga s-a poziționat de partea Palestinei » Serie de mesaje împotriva războiului: „Plâng. Știu că vă frâng inimile, dar acești copii trebuie văzuți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close