GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Rusii nu mai pot vedea meciurile lui Medvedev sau Rublev » Decizia anunțată astăzi

FOTO: Imago-Images +14   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 20:25 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 20:28

Compania Discovery Inc. a anunțat că posturile TV din portofoliu nu vor mai putea fi urmărite în Rusia. Eurosport se numără printre ele. 

Sancțiunile împotriva Rusiei continuă și pe piața media. Începând de astăzi, niciun post din portofoliul Discovery nu va mai putea fi urmărit pe teritoriul Rusiei. Printre cele 15 canale TV se numără Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, HGTV , Discovery Channel sau TLC.

„Am altă idee!” » Noi declarații scandaloase ale lui Shirokov, fostul căpitan al Rusiei care susține invazia ordonată de Vladimir Putin
Război în Ucraina
„Am altă idee!” » Noi declarații scandaloase ale lui Shirokov, fostul căpitan al Rusiei care susține invazia ordonată de Vladimir Putin

Discovery calcă pe urmele altor companii importante. Netflix, CNN și BBC au anunțat deja că suspendă transmisiunile din Rusia.

Rușii nu mai pot urmări Eurosport

Eurosport deținea drepturile TV pentru 39 de turnee de tenis din circuitul ATP. Va fi o lovitură pentru fanii sportului din Rusia. Daniil Medvedev este lider mondial, iar Andrey Rublev tocmai a cucerit două turnee consecutive, la Marseille și Dubai.

Eurosport nu era doar „casa tenisului”. Mai transmite și reuniuni atletice, sporturi de iarnă, snooker sau marile tururi ciclistice.

VIDEO Emil Caras, secund Dinamo Kiev, despre situația fotbaliștilor blocați în Ucraina: „Cel mai greu îmi e să mă uit în ochii soțiilor când mă întreabă de ei”

Impactul războiului din Ucraina asupra sportului: 

Legenda din echipa lui Mircea Lucescu, declarat „marele trădător al Ucrainei”: și-a pierdut toate trofeele!

Nikita Mazepin ia atitudine, după ce a fost exclus din Formula 1 » Rusul înființează o fundație pentru sportivii care nu pot concura din motive politice

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  10 Martie 2022, 08:05

CNN și BBC ar fi bine sa fie transmise in Rusia, dar probabil ar fi cenzurate de rusi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează