GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Fotbalistul care s-a iubit cu Mădălina Ghenea explică de ce își înșela partenerele

Mădălina Ghenea +49   FOTO
Mădălina Ghenea

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 18:20 / Actualizat luni, 01 mai 2023 09:38

Marco Borriello, 40 de ani, unul dintre cei mai controversați fotbaliști din Italia, a dezvăluit care a fost cea mai importantă femeie din viața lui, dar și de ce înșela. S-a iubit și cu românca Mădălina Ghenea pentru o scurtă perioadă.

Marco Borriello este recunoscut și datorită cuceririlor lui. Și-a pus ghetele în cui și a povestit despre viața pe care a dus-o în ultimii ani. Acum, el face naveta între Italia și Ibiza. Fostul atacant se laudă cu sumele colosale de bani pe care le-a câștigat de-a lungul carierei sale și nu regretă nimic din ceea ce a făcut până în prezent.

Fost la AC Milan, AS Roma sau Juventus, Marco ajunsese să fie numit chiar „fotbalistul Playboy”. Prin patul lui au trecut multe femei frumoase, însă pe prezentatoarea Belén Rodríguez a iubit-o cea mai mult.

Într-un interviu pentru corrieredellosport.it, Marco Borriello a vorbit despre infidelitate, relații pasagere și sumele de bani câștigate din fotbal. Sportivul a explicat și de ce a schimbat atât de multe echipe.

Cine a fost marea iubire a lui Marco Borriello

+22 FOTO

„Am avut câteva povești în trecut, dar în final întotdeauna m-am ales pe mine. Fotbaliștii se căsătoresc de obicei foarte tineri, iar apoi încep să înșele. Eu am fost constant cu mine însumi. Relațiile mele obișnuite pot fi numărate pe degetele de la o mână, cele care au presupus o pasiune uriașă și care nu au ajuns în tabloide.

Cea cu Belen a fost cea mai importantă relație din viața mea, am fost împreună timp de patru ani și jumătate. Este o fată luminoasă și amuzantă, relația noastră a fost o poveste necoaptă și imatură. Dar când o întâlnesc la Milano, o îmbrățișez, ne salutăm cu afecțiune. În fiecare dimineață când mă trezesc, mă uit în oglindă și îmi spun «Te iubesc».

Mădălina Ghenea a fost una dintre iubirile lui Borriello

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Marco Borriello: „Am câștigat 30 de milioane de euro în cariera mea”

Am trăit bine, nu am dus niciodată lipsă de nimic. Am câștigat 30 de milioane de euro în cariera mea, în final am reușit să-mi salvez bunurile. Am jucat pentru 15 echipe. La fiecare 6 luni, mă plictiseam și mă răzgândeam (n.r. cu referire la faptul că și-a schimbat foarte des echipele de-a lungul carierei). Aș fi fost bucuros să stau la Milan pentru restul vieții mele, dar nu a fost posibil.

Cu Roma, la Moscova, am mers într-un club de noapte. Într-un final fotografii ne-au prins pe mine și pe De Rossi, dar noi ne-am sacrificat pentru toți ceilalți, anticipând deznodământul și protejându-i pe camarazii noștri care erau căsătoriți”, a spus Marco Borriello pentru sursa mai sus menționată.

Fotbalistul nu a menționat-o pe Mădălina Ghenea în declarațiile sale, însă cei doi au trăit o scurtă poveste de dragoste în urmă cu 12 ani.

În anul 2011, cei doi s-au despărțit rapid. S-au împăcat trei ani mai târziu, în timp ce sportivul era cuplat cu Federica Nargi, una dintre cele mai dorite femei din Italia. 

În perioada respectivă, Mădălina Ghenea trăia o poveste de dragoste cu Gerard Butler, de care s-a despărțit în momentul în care acesta ar fi aflat, potrivit presei italiene, că actrița l-a înșelat cu Marco în timpul unui shooting al acesteia la Milano.

La 7 ani de la despărțirea de Mădălina Ghenea, Marco Borriello a explicat de ce nu a mers relația cu actrița. „Nimeni nu a reușit să mă distragă de la fotbal. Ani buni m-am gândit doar la cariera mea și la distracție. Acum însă, încep să vreau o parteneră stabilă și mulți copii”, spunea sportivul.

Citește și alte știri mondene: 

Angelo, fiul lui Cristi Borcea, a învățat de la tatăl lui! Își răsfață iubita în vacanțe scumpe și restaurante de lux

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu s-a mutat încă împreună noul iubit: „Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mihneailie030
mihneailie030  •  01 Mai 2023, 12:08

***, *** ***, ***. Ce femeie de calitate, a reușit sa, i inspire pe toți... ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  01 Mai 2023, 00:02

Articolul asta e approved By Tepelin.

rottwailer
rottwailer  •  30 Aprilie 2023, 19:01

Pai adulterul nu este ceva neobisnuit la fotbaliști! Viața lor este o continua swingareala! Nevestele, iubitele, prietenele sau cum le-o fi zicând trec de la unii la alții fără niciun fel de jena. Banul și traiul bun e cel mai bun soț!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează