GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GALERIE

GALERIE FOTO Partenera lui Alexandru Pițurcă, sărut pătimaș cu o femeie, de Valentine's Day: „Mă simt un om liber!”

Cristina Ich a fost protagonista unui pictorial incencdiar. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă s-a sărutat pătimaș cu Alina Ceușan, într-o campanie de Valentine's Day. +45   FOTO
Cristina Ich a fost protagonista unui pictorial incencdiar. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă s-a sărutat pătimaș cu Alina Ceușan, într-o campanie de Valentine's Day.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 18:22 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 19:14

Cristina Ich a fost protagonista unui pictorial incendiar. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă s-a sărutat pătimaș cu Alina Ceușan, într-o campanie de Valentine's Day.

Cristina Ich și Alina Ceușan sunt două dintre cele mai în vogă vedete de pe Instagram. De Valentine's Day și-a luat în serios rolul de influencer și au realizat o campanie prin care își arată susținerea pentru comunitatea LGBT. Ședința foto realizată de Retro Future Babe a stârnit multe discuții în mediul online. 

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional

Cristina Ich a reacționat, în urma miilor de reacții primite. 

Sărutul meu cu Alina Ceușan nu înseamnă doar susținerea comunității LGBT. Înseamnă susținerea libertății de expresie. Expresia cuprinde verb și gest, cuprinde zâmbet și limbă scoasă, eleganță și grotesc, trivialitate și senzualitate. Pentru toate lucrurile pe care le exprimăm suntem însă responsabili juridic, mediatic și profesional. Expresia nu este doar o libertate este și o responsabilitate. Fluieratul în biserică aduce cu sine și reacția corului.

Așadar, voi cultiva mereu spontaneitatea și creativitatea. Ele formează declarația mea pro oameni. Iar când vorbim de oameni, vorbim de toți oamenii, indiferent de orientarea sexuală, rasă ori religie. Eu mă simt un om liber. Azi pot fi o casnică crizată, mâine o mamă stilată și poimâine o lesbiană fascinantă. Tot ce pot promite este că libertatea mea nu va încălca dreptul tău la libertate. Pentru că sunt foarte cool
- Cristina Ich

Vezi și alte galerii foto: 

FOTO Impecabila Irina » „Am jucat 9 ani tenis de câmp, dar am ales până la urmă muzica”

FOTO A renunțat la haine! Una dintre cele mai sexy schioare a pozat pentru Playboy: a concurat și la Râșnov

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
gago747
gago747  •  14 Februarie 2021, 21:57

Păi să se sărute și cu ***, c-am înțeles că tipa e vegetariană vegană mare campioană a cauzei animalelor vegetale de tip mineral ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ripensistu
ripensistu  •  14 Februarie 2021, 21:50

Ich cea mai insuportabila si aroganta persoana din Romania, sa mearga la munca si sa termine cu vrajeala cu marfa luata din China cu 5 euro pe care o da in Romania cu 500 euro.

melcul_furios
melcul_furios  •  14 Februarie 2021, 21:33

Si de ce trebuie sa urle ca este libera? E libera sa faca vacante in Maldive sau sa duca gunoiul, este treaba ei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează