GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Bendeac, după ce a văzut imaginile cu fiica lui Michael Owen: „Vă așteptăm la nuntă”

Gemma Owen // foto: Twitter @ Love Island +28   FOTO
Gemma Owen // foto: Twitter @ Love Island

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 18:00 / Actualizat marti, 31 mai 2022 18:54

Gemma Rose Owen (19 ani), fiica fostului mare atacant englez Michael Owen (42), se numără printre participanții sezonului viitor al show-ului britanic Love Island. Actorul român Mihai Bendeac (39) a remarcat-o pe Gemma :D

„Vă așteptăm la nuntă pe 20 august”, a glumit Bendeac pe Instagram.

Bendeac, după ce a văzut imaginile cu fiica lui Michael Owen: „Vă așteptăm la nuntă”

Gemma, fiica lui Michael Owen, participă la Love Island

Gemma, fiica lui Michael Owen, Balonul de Aur din anul 2001, va participa în următorul sezon al show-ului Love Island, care va fi difuzat începând cu luna iunie.

+24 FOTO

Gemma este specializată în dresajul cailor și conduce o firmă producătoare de costume de baie, OG Beachwear. Ea postează destul de des fotografii în costum de baie, cu scopul promovării propriei afaceri.

Fiica lui Michael Owen, Gemma, participă la Love Island 2022

„Aș spune că sunt o fire competitivă. Când vine vorba de relații, merg mereu pe ceea ce vreau. În același timp, nu am de gând să stric o relație sănătoasă, să intervin într-un cuplu cu o conexiune reală”, a transmis Gemma. „Aș spune că sunt amuzantă, seducătoare și înlfăcărată”, a adăugat ea.

În cadrul emisiunii, a cărei acțiune se petrece într-o vilă din Mallorca, participanții trebuie să se cupleze între ei. Oricine nu reușește să-și găsească perechea înainte de faza cuplării este eliminat. La finalul sezonului, perechea câștigătoare împarte premiul total de 50.000 de dolari.

+24 FOTO

Sezonul trecut din Love Island, al șaptelea, a avut o audiență medie de 4,17 milioane de privitori pe episod.

Gemma e cel mai mare copil al lui Owen. Michael (42 de ani) și soția lui, Louise, cu care e căsătorit din 2005, mai au 3 copii împreună: James Michael (16 ani), Emily May (14) și Jessica (12).

Citește și: 

Soția lui Thiago acuză după finala Champions League: „A fost un coșmar. Am fost atacați de bande de hoți” » Și Robertson s-a plâns de organizare

Camila Cabello a izbucnit după ce a pățit la finala Ligii: „Nu pot să cred, foarte nepoliticos!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează