GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ion Țiriac, donație impresionantă în timpul pandemiei » Cum a ajutat familiile nevoiașe

Ion Țiriac continuă donațiile, în plină pandemie de COVID-19 +49   FOTO
Ion Țiriac continuă donațiile, în plină pandemie de COVID-19

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 17:53

Ion Țiriac (80 de ani) continuă să se implice în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 și a ieșit în evidență printr-un nou gest impresionant: omul de afaceri a oferit pachete cu alimente familiilor nevoiașe din comuna Alexandru cel Bun, județul Neamț.

Președintele Federației Române de Tenis s-a alăturat autorităților locale, împreună asigurând 96 de pachete cu alimente, ce conțineau pui, cozonaci, pască, alimente, cartofi, apă, dar și măști de protecție.

Un nou bilanț în România: 6.879 de cazuri de coronavirus. 1.051 persoane s-au vindecat

„Astăzi este 13 aprilie, zi norocoasă pentru unii și nefastă pentru alții. Asta este viata! Astfel, discuțiile pe care le-am purtat cu partenerul nostru Ion Țiriac pentru a ne ajuta cu produse agroalimentare, s-au soldat cu un răspuns pozitiv. Îi mulțumesc domnului Ion Țiriac, pentru că a răspuns imediat la chemarea și apelul nostru. 

Am luat o cantitate de 3,5 tone de alimente: cartofi, apă, lapte, conserve, biscuiți și altele. Pe aceleași familii modeste, primăria le-a ajutat cu câte un pui, o pască și un cozonac. Darurile sunt pentru persoanele cu vârste de peste 65 de ani, pentru că puțini sunt cei care îndeplinesc respectivele condiții. Tabelul a fost prezentat cu mai multe persoane, dar s-a stabilit că au dreptul să primească doar cei care au până la suma de 600 lei/persoană venituri lunare”, a declarat primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, conform mesagerulneamt.ro.

Fundația Ion Țiriac, donații de 100.000 de euro

Ion Țiriac s-a remarcat și în urmă cu două săptămâni, atunci când Ion Ţiriac Jr. a declarat că va dona 100.000 de euro pentru Teledonul Antenei 1, organizat în contextul pandemiei de coronavirus.

Cu acea ocazie, fiul lui Ion Țiriac a afirmat că fundația care poartă numele fostului mare jucător de tenis este dispusă să ofere și în jur de 40.000 de coșuri în valoare de 60 de euro/coșul pentru vârstnicii din România.

„Am început să ajutăm de circa 3 săptămâni în Spania. Ce am făcut în Spania, acum replicăm în România, la noi în țară, la o dimensiune mult mai mare. În Spania, ne-am ocupat doar de orașul Madrid. Aici, încercăm să fim peste tot”, a declarat Ion Țiriac Jr.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre COVID-19:

Marcel Vela anunță ordonanța militară 9: „Am depus eforturi pentru ca românii să se bucure de Sfintele Paști”

Momentul în care Emmanuel Macron le cere scuze francezilor pentru eșecul în lupta cu COVID-19, cel mai urmărit la TV din istorie

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
creeperno999
creeperno999  •  14 Aprilie 2020, 22:53

La clubul care te-a adus aici sa nu donezi nimic ,,saracule"

2811878075601968
Gheorghe Botez  •  14 Aprilie 2020, 22:15

ajuta sistemul medical lasa vrajeala cu pachete

elgabri
elgabri  •  14 Aprilie 2020, 21:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează