GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Superba soție a jucătorului din Superligă, despre cum este, de fapt, viața de „nevastă de fotbalist”: „Vi se pare spectaculos că ați văzut la Georgina. Realitatea este alta”

Irina, soția lui Cristi Manea. Foto: Instagram +49   FOTO
Irina, soția lui Cristi Manea. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 20:10 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 20:10

Irina Deaconescu, în vârstă de 25 de ani, a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a fost întrebată cum este viața de „nevastă de fotbalist”. Soția lui Cristi Manea (26 de ani) a vorbit pe larg despre acest subiect.

Irina Deaconescu era cunoscută dinainte de a avea o relație cu Cristi Manea, ea fiind un vlogger de succes și având peste un milion de urmăritori pe Instagram. Fundașul de la CFR Cluj a cunoscut-o pe Irina la Neversea, un festival de muzică din Constanța, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Fotbalistul a făcut primul pas și întrebat-o dacă vrea să facă o poză cu el. Irina nu știa atunci cine este Cristi Manea. 

Cristi și Irina sunt într-o relație din 2019 și au doi copii împreună, Victoria, născută în octombrie 2020, și Venus, născută în martie 2022.

FOTO. Irina, soția lui Cristi Manea, a spus cum este, de fapt, viața de „nevastă de fotbalist”

+45 FOTO

Pe rețelele de socializare, Irina Manea a primit încă o dată întrebarea „Cum e viața de nevastă de fotbalist?”. Fără să stea prea mult pe gânduri, ea a răspuns celor care o urmăresc pe Instagram.

„Probabil vi se pare foarte spectaculoasă viața asta de nevastă de fotbalist, pentru că ați văzut la Georgina Rodriguez (n.r.- iubita lui Cristiano Ronaldo). Nu știu de ce este atât de des întâlnită întrebarea asta. Probabil vi se pare foarte spectaculoasă viața asta de nevastă de fotbalist, pentru că ați văzut la Georgina și nu mai știu la cine. Realitatea este că nu-l ai pe bărbatul tău lângă tine 90% din timp, deci nu știu ce este așa spectaculos. Într-adevăr ai anumite beneficii. Ai o viață frumoasă, câștigă bine, dar de cele mai multe ori, femeile care sunt cu fotbaliști sunt judecate că sunt pe interes, că stau acasă și nu fac nimic. Realitatea este, de fapt, că femeia aia care este căsătorită cu un fotbalist stă singură acasă, nu e neapărat cazul meu

Eu vorbesc acum în general. Are grijă de copii, are grijă de casă... Asta e o muncă foarte, foarte complicată, care implică foarte mult stres. Da, poate este partea asta financiară care te ajută să nu ai grijă zilei de mâine. Știți foarte bine că această carieră nu este foarte lungă. Și dacă nu apuci să pui bani deoparte, să faci un business, fiind o viață profesională foarte scurtă o să stai cu stresul că ce se întâmplă după ce el se lasă de fotbal. Mi se pare că ura asta este gratuită pe nevestele de fotbaliști”, a spus Irina Deaconescu.

Irina Manea: „Soțul este expus! Mai multe doamne sau domnișoare devin interesate de el”

Soția lui Cristi Manea subliniază faptul că este foarte greu pentru ea că sportivul este plecat în mare parte de acasă, iar ea trebuie să se descurce cu cele două fetițe. Din fericire, Irina are parte de ajutorul mamei sale, care s-a mutat în Cluj pentru a fi alături de ea.

„Și cu siguranță că soțul este expus și mai multe doamne sau domnișoare devin interesate de el. Este și acest stres. Sunt foarte multe puncte mișto, dar eu nu l-am ales pe Cristi că este fotbalist. E greu pentru mine să gestionez timpul pe care l-am putea avea împreună și nu-l avem. Sunt foarte multe chestii. Vine la pachet cu foarte multe frustrări profesionale, accidentări. De exemplu, Cristi este acum accidentat și trebuie să fiu lângă el, trebuie să-i ridic moralul. Nu e ceva la care să aspiri, adică să aspiri să fii nevastă de fotbalist”.

FOTO. Irina Manea: „Să nu uităm că eu nu sunt Georgina și Cristi nu e Cristiano Ronaldo”

+45 FOTO

Soția fundașului de la CFR Cluj este deranjată și de faptul că de multe ori este numită doar „soția lui Cristi Manea”, deși ea are o carieră impresionantă în mediul online. 

„De asemenea, să nu uităm că eu nu sunt Georgina Rodriguez și Cristi Manea nu e Cristiano Ronaldo. Nu cred că a ajuns niciun român la nivelul ăla ca să aibă stilul ăla de viață pe care îl vedeți la fotbaliștii mari și toate nevestele de fotbaliști. Mie nu-mi place că femeile sunt reduse la statutul de neveste și atât. 

În România, cel puțin, eu de când sunt cu Cristi am văzut în articole numai «soția lui Cristian Manea», «nevasta lui Cristian Manea», ceea ce pentru mine nu este OK. De ce mă reduci doar la asta? Și în general se întâmplă asta. De fiecare dată când am mers într-o vacanță sau am făcut orice lucru plătit de mine, evident, comentariile erau că «prostul stă și își rupe picioarele și tu mergi și îți bați joc»”, a încheiat Irina.

Citește și:

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”
METROSPORT
Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”
Neymar, refuzat de o celebră actriță la petrecere: „Mă faci să par ridicol”
METROSPORT
Neymar, refuzat de o celebră actriță la petrecere: „Mă faci să par ridicol”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (19)
steaua.libera
steaua.libera  •  25 Decembrie 2023, 13:40

Cam are dreptate

mehigh_ms
mehigh_ms  •  30 Noiembrie 2023, 07:42
Postat de sevilla_19.86 pe 29 Noiembrie 2023, 06:27

Ma intreb cine si.a batut joc de buzele ei?

soarta

daniaania
daniaania  •  29 Noiembrie 2023, 20:32
Postat de raf1946 pe 29 Noiembrie 2023, 08:08

Ce greu ți-o fii, pitzi!!! I-a du-te mătăluță și lucrează-n 3 schimburi, poate pe un salariu de nici 2500 de lei cu un soț lucrând în străinătate și apoi comentează. I-a uite unde era victima României.

Invidia ii mare, fata făcea bani și înainte să îl cunoască pe Manea. Macar și-a ales un soț de-o vârstă cu ea ,nu bătrâni cu bani alea sunt pitzi.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează