GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fiica lui Anghel Iordănescu a născut: „Bine ai venit pe lume, totul meu!”

Fiica lui Anghel Iordănescu a născut.  Foto: Instagram @maria.iordanescu +39   FOTO
Fiica lui Anghel Iordănescu a născut. Foto: Instagram @maria.iordanescu

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 16:51 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 17:39

Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, a devenit pentru prima oară mamă. Prezentatoarea TV a născut o fetiță perfect sănătoasă și a publicat prima imagine cu micuța ei, căreia a ales să nu îi arate încă chipul. Alături de fotografie, Maria a scris un mesaj emoționant. 

Maria și Teodor formează un cuplu de mai mulți ani, iar anul trecut și-au unit destinele. Fiica fostului antrenor susține că a fost cucerită de educația partenerului său, de inteligență și de caracterul frumos pe care l-a afișat cu fiecare ocazie. 

Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
+35 FOTO

Fiica lui Anghel Iordănescu a devenit pentru prima oară mamă

Maria Iordănescu a născut în urmă cu patru zile, însă abia acum a împărtășit cu cei care o urmăresc bucuria prin care trece.

Alături de imaginile postate, vedeta a scris și un mesaj special. „Bine ai venit pe lume, totul meu! Întotdeauna aici, nu doar pentru a te ține de mână, ci pentru a te ajuta să treci peste orice și tot ce ți-ar putea oferi viața”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Motivul pentru care Gigi Becali nu i-a mai fost naș de cununie

Deși Gigi Becali trebuia să fie naș la cununia Mariei Iordănescu, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Situația s-a schimbat în momentul în care Edward Iordănescu a renunțat la mandatul de antrenor al celor de la FCSB. Și nu din cauza unor neînțelegeri, așa cum s-a speculat.

„Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel din cauza certurilor dintre fratele meu și dumnealui. Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil.

Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a spus Maria Iordănescu.

Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
+35 FOTO

Citește și:

Iubita fotbalistului de la Farul a atras toate privirile la meciul cu FCSB

„Shakira se roagă de el să o lase în pace” » Celebrul actor de la Hollywood care nu îi dă pace artistei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează