GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Mark Philippoussis e căsătorit cu o româncă, după ce înainte participase la un show matrimonial » Cum a început povestea lor de dragoste

Mark Philippoussis e căsătorit cu o românca Silvana Lovin. Foto: Instagram +26   FOTO
Mark Philippoussis e căsătorit cu o românca Silvana Lovin. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 14:31 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 16:48

Mark Philippoussis (46 de ani), finalist la Wimbledon și US Open, este căsătorit de 10 ani cu Silvana Lovin (37) și împreună au doi copii. Fostul jucător de tenis a participat înainte la un show matrimonial, unde își găsise o iubită prin intermediul emisiunii.

Mark Philippoussis a fost o legendă a tenisului australian în perioada sa de glorie, dar în afara terenului, câștigătorul Cupei Davis (1999 și 2003) este un familist convins, cu o soție model și doi copii adorabili.

Mark a cunoscut-o pe soția sa de origine română, Silvana Lovin, prin intermediul unor prieteni comuni în anul 2012, înainte de a se căsători în cadrul unei ceremonii private în California, în luna septembrie a anului următor.

+22 FOTO

Mark Philippoussis e căsătorit cu românca Silvana Lovin

Cei doi au devenit părinți în februarie 2014 și în august 2018. Nicholas și Maia sunt cei doi copii ai cuplului. Mark Philippoussis și Silvana Lovin au locuit în San Diego până în martie 2019, când s-au mutat înapoi în Melbourne și s-au stabilit acolo alături de cei doi copii.

„Ne place la nebunie să ne întoarcem acasă și întotdeauna a fost în plan să ne mutăm înapoi”, a declarat Mark pentru 7News la vremea respectivă. Australianul s-a lăudat cu familia sa la un podcast, în septembrie 2018, spunând că cei doi copii săi sunt prioritatea sa.

„Soția mea și copiii mei, ei sunt numărul unu, pasiunea mea numărul unu, motivația mea numărul unu, impulsul meu numărul unu, asta este totul”, a spus el. În 2023, Mark și Silvana sărbătoresc zece ani de la căsătorie. Înainte de a o cunoaște pe Silvana, Mark Philippoussis s-a întâlnit cu Delta Goodrem, cu modelul Alexis Barbara și cu actrița Jennifer Esposito, ba chiar s-a zvonit că a avut o idilă cu Tara Reid.

+22 FOTO

Mark Philippoussis a participat la un show matrimonial

Fostul tenismen australian a avut un drum diferit spre dragoste - și înainte de a se căsători cu superbul model Silvana Lovin, a participat la un show matrimonial. În 2007, cu un an înainte ca Philippoussis să agațe racheta în cui, starul australian a apărut în cadrul emisiunii „Age of Love”. Conceptul era simplu: găsește-i fostului finalist Wimbledon marea dragoste.

Concurentele au fost împărțite în două grupe de vârstă - „pisicuțele”, care erau femei în vârstă de 20 de ani, și „pumele”, care erau femei cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Philippoussis lua cel puțin o femeie la o întâlnire în fiecare săptămână, înainte de a elimina o concurentă. 

Acest lucru a continuat până când au rămas doar trei femei, când acestea au fost duse cu avionul la Melbourne pentru a-i cunoaște familia. Emisiunea a fost câștigată de Amanda Salinas, 25 de ani, o dansatoare din echipa de hochei a celor de la Nashville Predators din SUA. Cu toate acestea, la mai puțin de două luni de la încheierea emisiunii, cei doi s-au despărțit. Iar Amanda l-a criticat pe sportiv: „Tocmai l-am sunat, apoi i-am lăsat și un un mesaj în care i-am scris că sunt dezamăgită și că îl rog să nu mă mai contacteze”.

Citește și:

„Avocata din Cluj” i-a spus „ADIO” Prințului Adrian Cristea și a plecat în vacanță! De ce s-au despărțit

Larisa Iordache a stârnit imaginația fanilor cu ultimele poze de la piscină

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează