GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TURCIA

Mesajul lui Gigi Mulțescu pentru turci, după seismul groaznic din week-end: „Veți avea putere! Geçmiș olsun!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 11:55 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 12:40

Un seism cu magnitudinea 7 a îngrozit Turcia, a dărâmat zeci de clădiri și a produs un tsunami ce a afectat ambele coaste, și cea elenă, și cea turcească. Bilanțul cutremurului a ajuns la peste 25 de morți și 804 persoane rănite, dar numărul victimelor poate să crească în orele următoare, odată cu eforturile depuse de echipele de salvare care caută supraviețuitori în ruine.

Seismul din zona Izmir a cutremurat opinia publică, iar Gigi Mulțescu (68 de ani) a dorit să transmită un mesaj din suflet țării. Antrenorul are dublă cetățenie, româno-turcă, el lucrând foarte mulți ani în prima divizie de acolo, la Samsunspor (1993-1997 și 2003), Kayseri (1997-1998), Adanaspor (1998-1999), Ankaragucu (1999-2000), Gaziantepspor (2002-2003) și Kahraman (2007). 

Este o durere pentru noi să vedem și să auzim cum Turcia plânge alături de familiile îndoliate și transmit sincere condoleanțe celor ce-au pierdut oameni dragi. Totodată, îmi permit să transmit întreaga mea compasiune răniților. 

Mesajul lui Gigi Mulțescu pentru turci, după seismul groaznic din week-end: „Veți avea putere! Geçmiș olsun!”

Sper, de fapt sunt sigur, că națiunea turcă va avea puterea să treacă peste o nouă grea încercare și să depășească, așa cum a reușit și în alte situații, aceste momente tragice. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei decedați și să aibă grijă de cei răniți! Geçmiș olsun! (n.r- Să vă reveniți curând), a transmis Mulțescu turcilor prin intermediul GSP.RO.

Citește mai multe știri despre cutremurul din Turcia: 

Denis Alibec și Silviu Lung Jr. nu au simțit cutremurul din Turcia! Ce făcea atacantul naționalei în acele clipe

Cutremurul din Turcia afectează și fotbalul » Decizia luată de Federație

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează