GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PARIURI

FOTO Mircea Badea s-a dat de gol! Suma uriașă pe care vedeta TV o are în contul de pariuri

Mircea Badea (47 de ani) este un pasionat de pariuri sportive, iar omul de televiziune are succes în multe rânduri la jocurile de noroc. +17   FOTO
Mircea Badea (47 de ani) este un pasionat de pariuri sportive, iar omul de televiziune are succes în multe rânduri la jocurile de noroc.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 00:47 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 09:59

Mircea Badea (47 de ani) este un pasionat de pariuri sportive, iar omul de televiziune are succes în multe rânduri la jocurile de noroc.

Marți, Badea a publicat pe contul de Facebook ce a jucat la cele două meciuri de Liga Campionilor. A pariat 2.000 de lei pe calificarea lui Juventus și pe faptul că ambele echipe vor înscrie în confruntarea Borussia Dortmund - Sevilla. Eventual profit: 5.024 lei. Nu i-a ieșit însă pariul.

Un alt detaliu al capturii postate de vedeta TV a atras însă atenția, anume suma de bani pe care Badea o are în contul aplicației de betting Betano. Nu mai puțin de 11.332 de lei, aproximativ 2.300 de euro.

FOTO Mircea Badea s-a dat de gol! Suma uriașă pe care vedeta TV o are în contul de pariuri
FOTO / facebook.com/Mircea-Badea-chiar-el

Daniel Ghiță îl laudă pe Mircea Badea pentru curajul de a urca în ring

Citește mai multe știri despre Mircea Badea:

Mircea Badea, contra curentului: „Să identifici un om după culoare e o inabilitate, NU e rasism! Vă spun ce înțeleseseră ei de fapt”

Mircea Badea, două lovituri la pariuri în câteva ore » Suma uriașă câștigată de vedeta TV

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
badeadorian
badeadorian  •  10 Martie 2021, 11:41
Postat de Silvio pe 10 Martie 2021, 11:20

Ii un papagal, un clovn de televiziune. Si prinde la publicul mai sarac cu duhul. Si el, si CTP-ul, alt clovn. Nu e vorba de politica, ci strict despre constructia acestor 'personaje'.

Si el si CTP sunt personaje ''zdrobite'' de egoul propriu ...si asa au devenit o zeama lunga oferita cu ''generozitate'' !!!

badeadorian
badeadorian  •  10 Martie 2021, 13:27

Si el si CTP sunt personaje ''zdrobite'' de egoul propriu ...si asa ''zdrobiti'' au devenit o zeama lunga oferita cu ''generozitate'' !!!. p.s. pentru @mandpv964 , nu-mi place nici Presedintele ...mai bine ramanea la catedra !!!

spartanul_1
spartanul_1  •  10 Martie 2021, 10:52

Profitul nu era 5024, ci 3024, după ce scădeai cât a băgat! Dar ce pretenţii să ai de la voi!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează