GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ȘEDINȚĂ FOTO

FOTO Partenera lui Dragoș Săvulescu ironizează o conspirație în vogă la nivel mondial: „Trăim vremuri interesante”

Angela Martini, partenera fostului finanțator dinamovist Dragoș Săvulescu, a postat o serie de imagini spectaculoase într-un halat verde. Fotomodelul a glumit pe seama conspirațiilor apărute în ultimele săptămâni în Statele Unite ale Americii. +42   FOTO
Angela Martini, partenera fostului finanțator dinamovist Dragoș Săvulescu, a postat o serie de imagini spectaculoase într-un halat verde. Fotomodelul a glumit pe seama conspirațiilor apărute în ultimele săptămâni în Statele Unite ale Americii.

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 21:05 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 22:24

Angela Martini, partenera fostului finanțator dinamovist Dragoș Săvulescu, a postat o serie de imagini spectaculoase într-un halat verde. Fotomodelul a glumit pe seama conspirațiilor apărute în ultimele săptămâni în Statele Unite ale Americii. 

Mai multe obiective zburătoare au fost doborâte în ultimele zile în SUA și Canada. Angela Martini a speculat teoriile conspirațiilor și a glumit pe seama „omuleților verzi”.

+38 FOTO

Îmbrăcată cu un palton de culoare verde, a scris pe Instagram: „Interesante știri în ultima vreme despre nave spațiale și extratereștri. Trăim vremuri atât de interesante”.

Dragoș Săvulescu, fostul acționar al lui Dinamo, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în România, este căsătorit din 2017 cu Angela Martini, fotomodel originar din Albania. Cei doi au împreună un copil, dintr-o mamă surogat.

+38 FOTO

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România

  • Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate pentru complicitate la abuz în serviciu și pentru că a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia
  • În septembrie 2021, fostul acționar al lui Dinamo era în vacanță în Grecia alături de iubită, modelul Angela Martini, a fost prins, dar Curtea de Apel din țara balcanică a refuzat extrădarea lui către România, așa că Săvulescu a putut să se întoarcă în Italia.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Kovacs, chemat la VAR pentru o fază greșită » MM, Nistor și Chipciu se revoltă: „E penibil! În România trebuie să ieși și să țipi!” + „ Erau niște penalty-uri de închisoare”

VIDEO+FOTO „The Last Dance” - odă dedicată marelui Michael Jordan! De ce a durat 20 ani ca să apară cel mai vizionat documentar din istoria Americii + Eșecurile și slăbiciunile supremului GOAT

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  17 Februarie 2023, 23:43

Bravo. Așteptam de mult articolul asta. Great job! No Only Fans yet? Nu-i nimic, avem răbdare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează