GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto Cine e iubita lui Radu Drăgușin » Numărul pe care fundașul îl poartă pe tricou are legătură cu relația lor: „Sunt atât de mândră de tine”

Ioana Stan, Iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram +38   FOTO
Ioana Stan, Iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 16:39 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 17:07

Radu Drăgușin (21 ani) a fost om de bază la Genoa în acest sezon și i-a ajutat pe „grifoni” să promoveze în Serie A. Fundașul central o duce bine şi în plan personal, nu doar în cel profesional.

Radu are parte de multă susținere din partea iubitei sale. Relația cu Ioana Stan durează deja de trei ani.

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram
+34 FOTO

Cine e iubita lui Radu Drăgușin

Ioana Stan este o tânără frumoasă, care a devenit cunoscută publicului larg ca fiind iubita fotbalistului Radu Drăgușin. Relația lor a captat atenția fanilor și a admiratorilor fotbalistului. Ioana este din Constanța și este studentă la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti. Ea este activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii săi momente din viața personală și din călătoriile sale. 

Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani și locuiesc împreună. Ioana este prezentă la meciurile lui Radu de fiecare dată când timpul îi permite și îl susține în cariera sa. Ioana și Radu nu se feresc să-și arate dragostea în mediul online, prin mesaje și fotografii. 

Dacă pe plan profesional, lucrurile par să meargă cât mai bine pentru Radu Drăgușin, iată că și pe plan amoros situația este una cât se poate de bună. Iubita fundașului este fiica lui Gabriel Stan, fostul viceprimar al Constanței.

După ce Genoa a reușit să obțină promovarea, Ioana Stan a fost alături de iubitul ei, Radu Drăgușin, și l-a felicitat public pentru această performanță. De fiecare dată când merge pe stadion să-l vadă pe iubitul ei, Ioana postează mesaje de susținere. 

Ioana Stan îl susține la fiecare meci pe Radu Drăgușin

„Povestea mea de dragoste în șase cuvinte: m-am îndrăgostit de un jucător de fotbal. Sunt atât de mândră de tine iubirea mea”, a fost mesajul transmis de iubita lui Radu Drăgușin.

Ioana Stan l-a făcut pe Radu Drăgușin să aleagă tricoul cu numărul 25 când a jucat la Salernitana. 25 este ziua în care cei doi s-au cunoscut.

„Am venit aici cu încredere și entuziasm, abia aștept să debutez. Pentru a ne îndeplini obiectivul, trebuie să fim uniți și să câștigăm cât mai multe meciuri. Am ales tricoul cu numărul 25 pentru că este ziua în care am cunoscut-o pe prietena mea. Le mulțumesc fanilor pentru susținere și îi aștept la stadion, să fie alături de noi”, spunea sportivul.

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram
+34 FOTO

Radu Drăgușin, unul dintre cei mai scumpi jucători români

După un sezon foarte bun în Serie B, cu 38 de meciuri, patru goluri și promovare, Radu Drăgușin a fost achiziționat definitiv de Genoa de la Juventus, pentru 5,5 milioane de euro. 

În același timp, cota sa a crescut de două ori în jumătate de an. În decembrie, era evaluat de Transfermarkt.de la 3,5 milioane, în martie urca la 5 milioane. Iar acum valorează 8 milioane, egalându-l pe Răzvan Marin. Ei sunt cei mai scumpi jucători români.

Citește și:

O vedetă din România nu s-a putut abține când a văzut-o azi pe Mădălina Ghenea

Campioana națională la Taekwondo, viitoarea noră a Madonnei? Elena Chiriac s-a afişat cu băiatul cântăreței

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
VardyParty
VardyParty  •  30 Iunie 2023, 09:22
Postat de cobra pe 29 Iunie 2023, 20:13

Ea oricum poate purta un tricou cu MȚC nimic altceva!

Nu știu ce e aia, dar aflu eu

maistorkokir
maistorkokir  •  29 Iunie 2023, 22:14

capabilă fetița

DjimZmit
DjimZmit  •  29 Iunie 2023, 21:44
Postat de EuSaFiuSanatos pe 29 Iunie 2023, 19:55

Mai ales ea. Cui ii pasa daca el e frumos sau nu? :)

Inteleg punctul tau de vedere...:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează