GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

S-au împăcat Cristina Ich și Alex Pițurcă? Gesturi romantice în public: „Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni”

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 15:50 / Actualizat luni, 22 mai 2023 15:50

Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, au fost surprinși din nou împreună într-un club din Capitală. În toamna anului trecut, Cristina anunța că este din nou singură. Cei doi au împreună un băiețel, pe Noah. Ei au fost surprinși, de curând, în timp ce s-au sărutat cu patos, în văzul lumii, semn că s-au împăcat.

Cristina Ich și fiul lui Victor Pițurcă au avut parte de un weekend în care și-au împărtășit din nou sentimentele. Cuplul a fost surprins, duminică, într-un club, în ipostaze foarte tandre. Au dansat, și-au zâmbit toată noaptea, iar la un moment dat s-au sărutat.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au participat la ziua unei prietene comune. La scurt timp, Cristina a venit cu o explicație. „A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a scris ea pe Instagram.

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

Cristina Ich: „Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede”

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere.

Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a mărturisit Cristina Ich în podcastul „Vin de-o poveste”, în octombrie anul trecut.

Citește și: 

De la Madrid la Cannes, via Roma » Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe covorul roșu, după ce zilele trecute a fost surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov

Miki Buzărnescu, noi săgeți spre Marco Dulca: „Am făcut multe sacrificii nemeritate de către cealaltă persoană”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează