GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Dezvăluiri neștiute despre soția lui Răzvan Raț » Iulia a renunțat la cariera ei de dragul fotbalistului

Dezvăluiri neștiute despre soția lui Răzvan Raț, Iulia. Foto: Instagram +21   FOTO
Dezvăluiri neștiute despre soția lui Răzvan Raț, Iulia. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 16:13 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 16:15

Răzvan Raț (42 de ani), fostul căpitan al naționalei României, e preocupat acum de afacerile pe care le are în România și Ucraina, dar și de familia lui. E căsătorit cu Iulia, care a renunțat la propria ei carieră pentru a-și întemeia o familie alături de fotbalist. 

În urmă cu ani de zile, Răzvan Raț și-a cunoscut soția în Donețk, pe când se întoarcea de la un antrenament. În emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, fostul fotbalist a recunoscut că a remarcat-o pe Iulia, care se plimba pe stradă alături de părinții ei. 

FOTO. Cum și-a cunoscut Răzvan Raț viitoarea soție

+17 FOTO

„Iulia, soția mea, este din Doneţk. Eu veneam de la antrenament și am observat pe stradă o fată mai deosebită, așa. Se plimba cu părinții pe stradă. M-am dat jos din mașină și i-am întrebat părinții dacă mă lasă să discut cu ea. 

Mi-am cunoscut soția la 3 ani și jumătate după ce-am ajuns la Doneţk. Împreună avem o fetiță care face zece ani și care știe patru limbi străine. Vorbește engleză, spaniolă, rusă și română”, spunea el în 2021. 

Răzvan Raț și-a mințit soția 

Ulterior, la un post TV, el a recunoscut că și-a mințit soția când au făcut prima dată cunoștință. Răzvan Raț i-a spus partenerei sale că este student la medicină, însă s-a dat rapid de gol. 

„Nu ştia cine sunt. Eu am spus că sunt student la medicină. Când să ne despărţim, a venit o doamnă cu doi copii să ceară autograf. Apoi i-am spus, de fapt, adevărul, toată povestea şi după aceea, trei luni nu am mai dat de ea”, a povestit Răzvan Raţ.

FOTO. Ce studii are și cu ce se ocupă soția lui Răzvan Raț

+17 FOTO

În prezent, soția lui Răzvan Raț este casnică. Ea a renunțat acum ani de zile la cariera ei pentru a-l urma pe fotbalist. 

„În trecut, ea a studiat muzica, la Conservator. Nu activează în niciun domeniu la momentul ăsta. Noi am schimbat și 4 țări de când suntem împreună. Am locuit și la Madrid, și în Grecia, la Salonic, am locuit și la Londra, ea practic a fost coada mea tot timpul. Ea la bază este solist vocal, a făcut Conservatorul. 

Era solist vocal într-un ansamblu folcloric de muzică tradițională. Asta este meseria ei de bază, a terminat Conservatorul, deci practic dirijor, solist vocal, deci partea asta cu muzică. Dar, în altă ordine de idei, ușor ușor acum o să se apuce și de business. Îi dau ceva pe mână ca să văd cum se descurcă”, a spus acum Răzvan Raț pentru Playtech

Totodată, Iulia e cea care îl susține pe Răzvan Raț în carieră, în afacerile pe care le are. „Este implicată din punct de vedere al sfaturilor și al faptului că știe tot ce se întâmplă sau ceea ce fac eu și acum. Cu ocazia Imperiului Leilor, o să-i dau și un business pe care l-am l-am acceptat în emisiune și i-l pasez ei”, a mai spus omul de afaceri. 

Citește și:

Raluca Zenga s-a poziționat de partea Palestinei » Serie de mesaje împotriva războiului: „Plâng. Știu că vă frâng inimile, dar acești copii trebuie văzuți”

A pozat topless pe plajă » Iubita jucătorului din Premier League face ravagii pe internet

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează