GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REVOLUȚIE

Unde și-a ascuns Mitică Dragomir banii la Revoluția din 1989: „Stai să vezi, a început să bată soarele ...” » N-a mai recuperat nimic: „Erau milițieni peste tot”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 11:55 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 15:20

Mitică Dragomir, fostul președinte la Liga Profesionistă de Fotbal , în vârstă de 77 de ani, a povestit recent o întâmplare mai puțin știută din viața lui. Totul s-a întâmplat la Revoluția din 1989, atunci când fostul fotbalist și-a ascuns banii în burlane. El era atunci  șef la echipa de fotbal Victoria, ce aparținea Ministerului de Interne 

Dumitru Dragomir a povestit cum a încercat să ascundă o sumă mare de bani la Revoluția din 1989, pentru a nu fi găsită și confiscată în tot haosul de pe străzi. 

Dumitru Dragomir, declarații aiuritoare: „Dacă războiul din Ucraina se termină repede, România va intra în colaps, rețineți ce vă spun!”
RĂZBOI
Dumitru Dragomir, declarații aiuritoare: „Dacă războiul din Ucraina se termină repede, România va intra în colaps, rețineți ce vă spun!”

Dumitru Dragomir: „Pe burlane i-am băgat. Stai să vezi. După câteva luni a început soarele să bată ...”

„Când am văzut cum treceau revoluționarii pe stradă… În afară de banii din casă, ai clubului Victoria,, de care știau nea Marin (n.r. – Marin Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu), Nuță (n.r. – Constantin Nuță, general de Miliție, șeful clubului Victoria), Postelnicu (n.r. – generalul Tudor Postelnicu, fost șef al Securității), știau toți, aveam și eu banii mei… Vândusem niște pungi luate de la Scornicești…

Când am văzut revoluționarii pe străzi, aveam și eu banii mei … M-am urcat pe clădirea unității unde eram comandant, lângă Grivița, și i-am băgat pe burlane. Banii pe care îi aveam eu. Lei, dolari, ruble mai mult. Pe burlane i-am băgat. Stai să vezi. După câteva luni a început soarele să bată, zăpada s-a dezghețat și toată apa aia i-a împins și s-a umplut curtea de bani.

Și vine procurorul Aninoiu la mine și spune să mă îmbrac să merg cu el. Trecuseră deja 3-4 luni. Îi întrebam ce vor de la mine. Mi-a spus că unitatea mea e plină de bani. Când m-am dus, erau polițiști peste tot”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik. 

„Banii erau împrăștiați, dar nu se apropia nimeni de ei, că le era frică. Nu era un burlan plin, erau două burlane. Nu era milionul, dar erau mulți. Ăștia erau banii mei. Era o clădire de o frumusețe rară, aici în față la Grivița, clădirea aia frumoasă. Nu am recunoscut că sunt banii mei, recunosc acum pentru că s-a prescris.

Le-am zis polițiștilor: «Eu sunt de 5 luni plecat, știu eu ce sunt cu banii aceștia?». I-au adunat, i-au dat la echipă, că se desființase Victoria.

Nu mi-a fost frică că mă împușcă. În primele zile, când m-a pus cu nomenclatura, mi-a fost frică. Venea unul și zicea «Uite bă, nu i-a împușcat p-ăștia azi noapte!». Atunci mă întrebam ce au cu mine, că n-am avut pistol, n-am făcut politică. Eu făceam business, eu vindeam și cumpăram”, a completat Dumitru Dragomir.

Ilie Dumitrescu i-a lăsat mască pe toți la antrenamentul FCSB: „Stop, salir con la pelota!” » Regula prin care i-a uimit pe fotbaliști

EXCLUSIV Daniel Pancu, fizic de invidiat la 46 de ani » Regulile pe care le respectă cu strictețe și ce îl sperie: „După 40 de ani, intervine sarcopenia”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (10)
AndreyRlz
AndreyRlz  •  18 Ianuarie 2024, 13:07

Ce bandit, atunci nu a recunoscut în fata politiei și judecătorului, dar acum recunoaște fiindcă s-au prescris faptele.... Pana la urma și asta cu prescrierea faptelor, alta înșelătorie din partea Justitiei Romane

DjimZmit
DjimZmit  •  17 Ianuarie 2024, 23:48

Ce articol dezlanat si fara nici o noima...

istet10
istet10  •  17 Ianuarie 2024, 20:15
Postat de tororosso pe 17 Ianuarie 2024, 15:04

Când îl vezi că îi ies ochii din cap ca la melc ... minte de îngheață Dunărea . A fost este și va fi un mare lotru cu grade în miliție , securitate și carnet pcr . Fură încă din copilărie și năravul îl păstrează și azi . Nimeni nu ia întrebat de milioanele în valută de au devenit mari patroni de vile și hoteluri dar și conturi babane pitite pe la mătuși , cum nu ia întrebat nici pe alții UTC-iși ca Copos , Iorgulescu și mai nou Burleanu & Co.

Nu ti-ar strica un pic de carte. "ia intrebat"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează