GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Vedeta din Pașcani, părăsită de iubitul celebru după ce a lăsat-o însărcinată și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a apărut cu fosta logodnică

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 10:24 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 10:26

Andreea Sasu e românca din Pașcani care s-a iubit în trecut cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot de Moto GP. Acum, ea e însărcinată cu copilul designerului Philipp Plein. Ultima apariție a acestuia a stârnit controverse, după ce s-a afișat cu fosta logodnică. 

Zilele trecute, presa vuia că Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, a rămas însărcinată cu copilul lui Philipp Plein, un nume de referință în lumea modei la nivel mondial.

FOTO. Vedeta din Pașcani, părăsită de iubitul celebru după ce a lăsat-o însărcinată și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a apărut cu fosta logodnică

Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
+37 FOTO

Publicația germană Bild a făcut cunoscută această veste, subliniind că Philipp Plein s-a despărțit de logodnica lui, Lucia Bartoli, pentru a fi alături de Andreea Sasu.

Veștile au fost confirmate apoi și de româncă. „Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și că trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp. Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația. 

Dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru că nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din interior”, a spus Andreea Sasu, care a primit de la creatorul de modă și un Ferrari în valoare de 250.000 de euro. 

În ciuda darurilor și a declarațiilor, se zvonește că relația dintre Andreea Sasu și Philipp Plein nu ar fi foarte stabilă, designerul a fost departe de româncă pe 31 martie, când a fost sărbătorit Paștele Catolic.

Philipp Plein a ales să-și petreacă timpul cu Lucia Bartoli, fosta lui logodnică, și cu cei doi copii pe care îi au împreună. A postat imagini pe Instagram, dar și un mesaj:

„Cele mai bune cadouri pe care le pot oferi copiilor mei sunt timpul și atenția mea. Nimic nu mă poate opri din a-i iubi în felul în care o fac. Fericire pură și dragoste pură”, a scris Philipp Plein în mediul online.

Fanii deja au speculat că Phillip Plein o va părăsi pe Andreea Sasu și se va întoarce la  Lucia Bartoli. „Noi toți vrem ca Lucia să fie soția ta”, „Se va întoarce la Lucia Bartoli, dar nu sunt sigur că ea îl va mai primi înapoi”, „Ea este cea mai bună mamă și soție”, „Tu și Lucia aveți chimie”, „Mă rog să vă împăcați tu și Lucia. Formați un cuplu frumos”, au fost doar câteva dintre mesajele primite pe Instagram de Phillip Plein. 

Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
+37 FOTO

Cine e și cu ce se ocupă Andreea Sasu

Andreea Sasu a devenit cunoscută în Italia pentru aventurile ei cu personalităţi din sport şi modă. Fotomodelul din Pașcani s-a mutat la Milano după vârsta de 20 de ani, scrie revista Rotalianul.

Cariera ei de fotomodel include colaborări cu branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. În plus, a participat la reality show-ul italian „Temptation Island” în rolul de ispită. 

Andreea Sasu a avut o relaţie de un an cu designerul Philipp Plein, cu care s-a împăcat acum și vor deveni părinți, apoi un scurt flirt cu pilotul de Moto GP Andrea Iannone. Mai târziu, a fost implicată într-o relaţie cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona. 

Andreea a mărturisit într-un interviu că „visul ei de a deveni fotomodel datează încă din copilărie”. După terminarea şcolii în România, la Paşcani, s-a înscris la Universitate pentru a studia Marketing şi Publicitate, dar a abandonat studiile pentru a se muta la Milano, unde a început cariera de model. Pasionată şi de sport, Andrea practică de asemenea kickboxing.

Vezi și:

Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „În sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”
RELAȚIE
Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „În sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”
Surpriză de Paște din partea Claudiei, cea mai sexy arbitră » Cum s-a putut costuma
SURPRIZĂ
Surpriză de Paște din partea Claudiei, cea mai sexy arbitră » Cum s-a putut costuma

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
sapun
sapun  •  11 Aprilie 2024, 10:58

Site-ul ăsta sportiv se transpormă din GSP în CMFS. :-))) Ce mai *** sportivii. Foarte talentată domnișoara oricum. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu
Moshu  •  06 Aprilie 2024, 18:05
Postat de berlicot pe 06 Aprilie 2024, 14:51

"de cind li se spune "***",vedete". De dupa Revolutie, cand au primit si titul de ***, altfel era caz infractional. Oricum, Sasu a rezolvat impasul: Ferrari + copil = fericire.

No, vezi ce-ai patit daca vorbesti urit despre "duamne"??

adrian.7
adrian.7  •  06 Aprilie 2024, 17:29

România rămâne o țară feudală, tradiționalistă și patriarhală...De aia când mergeți prin străinătate și vă bateți copii ajungeți prin pușcării sau cotizați amenzi de mii de euro...Astfel de dudui sunt vedete în toată lumea, pentur ele sunt reality-showurile la care nevestele voastre și de multe ori chiar și voi, curajoșii de tastatură trageți cu ochii...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close