GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATACUL DIN MANCHESTER

Emoţionant! Un club din Premier League îl recompensează pe omul străzii devenit erou după atacul sinucigaş de la Manchester

Stephen Jones
Stephen Jones

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 17:40

Stephen Jones, un al al străzii din Manchester, a devenit erou local, după ce a ajutat mai multe persoane să iasă din infernul declanşat de atacul sinucigaş de la Manchester, petrecut în cursul nopţii de luni spre marţi.  

Gesturile sale de eroism şi devotament nu au fost trecute cu vederea, iar acum acesta urmează să fie recompensat într-un mod nu care nu se aştepta. 

David Sulivan, unul dintre patronii  clubului West Ham United, a decis să-l recompenseze pe Stephen Jones, urmând să-i ofere acestuia un adăpost pentru următoarele şase luni şi să-i achite integral chiria în această perioadă. 

"Toată lumea era fericită. Toţi se îndreptau spre uşile de sticlă, când am auzit o bubuitură, apoi am văzut o lumină puternică şi fumul a început să cuprindă locul. S-au auzit apoi doar ţipetele. M-am trezit la pământ, apoi m-am ridicat şi am început să ajut oamenii care strigau după ajutor.

Erau oameni întinşi peste tot. Am văzut o fetiţă. Nu mai avea picioare. Am învelit-o într-un tricou şi am întrebat-o «Unde sunt părinţii tăi?» Mi-a răspuns: «Tata este la serviciu, mama este aici»", a spus Jones după atac.

O altă femeie s-a stins în braţele amicului său, Chris Parker

"A murit în braţele mele. Avea în jur de 60 de ani şi mi-a spus că se afla cu familia acolo. Nu m-am mai oprit din plâns. Erau cuie peste tot. Oamenii aveau găuri în spate. Nu pot să trec peste urletele pe care le tot aud şi peste miros. Mirosea a carne arsă", a declarat Parker.

22 de persoane au murit, iar alte 60 au fost rănite în urma atacului terorist ce a avut loc luni spre marţi la Manchester (DETALII, AICI)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  25 Mai 2017, 01:39

Tot respectul pentru acest om minunat !

cristealaur1948
cristealaur1948  •  24 Mai 2017, 22:42

Ipocrizie la greu

fangigi
fangigi  •  24 Mai 2017, 20:57
Postat de ge0x pe 24 Mai 2017, 20:22

La cati bani au astia ..ii puteau da o camera pe viata unde sa locuiasca..***, 6 luni..bataie de joc..in locul lui nici nu acceptam !

Sulivan asta e patron la west ham, adica din Londra si vrea sa faca ceva pt amarat! Miliardarii din conducerea lui MU, unul din cele 5 cele mai bogate cluburi din lume se fac ca ploua?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează