GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  EMILIANO SALA A MURIT

Familia pilotului avionului în care se afla Emiliano Sala face un apel disperat: „Nu-l putem lăsa singur acolo”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 14:59

Familia lui David Ibbotson insistă să se continue căutările pentru a găsi și corpul pilotului.

Soția și fiica lui cer ca acele căutări efectuate pe fundul apei pentru Sala să fie continuate și pentru Ibboston. „Nu vrem să-l lăsăm acolo, singur!” este mesajul familiei.

„A fost uimitor, am fost atât de norocoasă că am avut un tată ca el. Evident, știm că e dispărut, dar îl vrem înapoi. Nu-l putem lăsa singur acolo!”, a declarat fata lui David, Danielle.

Și în cazul lui Ibbotson s-a organizat o acțiune de strângere de fonduri pentru a continua căutările. Până acum s-au strâns 150.000 de lire din donații.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, 3 februarie 2019, pe fundul Canalului Mânecii. Corpul lui Sala a fost identificat în interiorul aeronavei, al pilotului nu a fost găsit încă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  11 Februarie 2019, 15:54

Pilotul a sarit cu parasuta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează