GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

FOTO Cristian Țopescu a fost înmormântat azi, la Cimitirul Ghencea Militar din București

FOTO: Cristi Preda +12   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 12:45

Fostul mare comentator Cristian Țopescu, trecut în neființă marți, la vârsta de 81 de ani, a fost înmormântat astăzi, la cimitirul Ghencea Militar din București. Țopescu suferea de mai multe afecțiuni cronice și era internat la Sptialul Elias din 8 mai. 

Zeci de personalități s-au strâns astăzi la Cimitirul Ghencea Militar pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care a slujit decenii la rândul microfonul televiziunii și care va rămâne o voce inconfundabilă pentru generațiile care au avut privilegiul să-l asculte. 

Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ivan Pațaichin sau Alina Dumitru au fost doar câteva dintre personalitățile reprezentative ale sportului românesc care s-au strâns astăzi la funeraliile lui Țopescu. 

Ceremonia de înmormântare a lui Țopescu a stârnit mari emoții în rândul tuturor celor prezenți. Prieteni de nădejde ai fostului jurnalist sau oameni care nu l-au cunoscut au fost cuprinși de emoții greu de stăvilit la slujba de azi. De altfel, unui bărbat prezent la ceremonie i s-a făcut rău și a leșinat, având nevoie de intervenția Ambulanței. 

 

Vezi și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
991170994290827
Adrian Carlo Bonicioli  •  19 Mai 2018, 01:43

Un om de o mare calitate...am învățat multe din transmisiunile sale sportive. Domnul sa-i arate Calea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează