GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

S-au descoperit trei bilete de adio lăsate de Hernandez » Fostul jucător de fotbal american i-ar fi scris iubitului său din închisoare

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 22:27

Trei bilete de adio, scrise de mână au fost găsite în celula în care fostul jucător de fotbal american Aaron Hernandez și-a pus capăt zilelor.

Conform publicației Daily Mail, două dintre acestea sunt destinate logodnicei sale, Shayanna Jenkins-Hernandez și fetei acestora, Avielle.

Cu privire la cea de-a treia scrisoare, deocamdată nu se cunoaște sigur destinatarul. Cu toate acestea, sursele publicației britanice susțin că Hernandez l-ar fi lăsat unui coleg din închisoarea unde își ispășea pedeapsă. Încă nu se cunoaște identitatea deținutului. Din conținutul mesajul rezultă că acesta era ultima persoană cu care a vorbit înainte să se sinucidă și că între cei doi ar fi fost o relație amoroasă.

Biletele de adio au fost descoperite lângă o Biblie deschisă la verstul Ion 3:16. Același verset și-l scrisese fostul fotbalist pe frunte cu un marker înainte să se sinucidă.

Hernandez a fost găsit spânzurat în celula sa din centrul corecțional Souza Baranowski în urmă cu 4 zile. La autopsie s-a stabilit că decesul a survenit prin prin asfixiere.

În vârstă de 27 de ani, fostul jucător al lui New England Patriots a fost condamnat la închisoare pe viață după a împușcat mortal un fost jucător semiprofesionist. Cu câteva zile înainte să se sinucidă, Hernandez primise vestea că fusese achitat în dosarele în care era acuzat de uciderea a altor două persoane.

Surse: dailymail.co.uk, maxim.comfoxnews.comgsp.ro

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează