GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TURNEUL DE LA MELBOURNE

VIDEO SCENE TERIBILE LA MELBOURNE! Atenție, imagini șocante! Cel puțin 3 morți și peste 20 de răniți după ce un tânăr a intrat cu mașina într-o zonă pietonală

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 11:34

Populația din Australia este îngrozită din cauza unui tânăr care a intrat cu o mașină, în viteză, într-o zonă pietonală din Melbourne.

Până la această oră, autoritățile au raportat 3 morți și peste 20 de răniți, printre care 4 copii.

În această perioadă la Melbourne se află mulți turiști și pentru că zilele acestea are loc turneul de Grand Slam, Australian Open. Complexul este la doar 2 kilometri de locul în care s-a întâmplat incidentul. 

Autoritățile australiene susțin că tânărul de 26 de ani avea probleme psihice și provine dintr-o familie cu un istoric violent. Nu are legături cu organizații teroriste, dar avea probleme cu consumul de droguri. The Guardian anunță că el fusese arestat chiar săptămâna trecută din cauza unor probleme în familie.

VEZI VIDEO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rakanishu
rakanishu  •  20 Ianuarie 2017, 12:30
Postat de rakanishu pe 20 Ianuarie 2017, 12:27

***

Pe bune ? Se cenzureaza parerea mea ca nu trebuie lasati liberi toti ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rakanishu
rakanishu  •  20 Ianuarie 2017, 12:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează