INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

GALERIE FOTO Scandal în vestiarul Braziliei! Vedetele Neymar, Vinicius Jr. și Richarlison au petrecut cu 3 femei înainte de fiasco-ul cu Venezuela

Rebeca Robeiro +11   FOTO
Rebeca Robeiro

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 13:58 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 15:31

Vinicius Jr, Neymar și Richarlison sunt implicați într-un nou scandal. Cei trei s-au „pregătit” pentru partida de acasă cu Venezuela (1-1) în compania mai multor femei, înaintea fiasco-ului care a provocat pierderea primului loc în grupa de calificare.

Nu este deloc liniște în vestiarul naționalei Braziliei. Criticile fanilor Selecao, care și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele sociale după egalul de pe teren propriu cu Venezuela (1-1), în preliminarile CM 2016, s-au înmulțit după ce s-a aflat că trei dintre elevii lui Fernando Diniz ar fi petrecut până la ore târzii din noapte, înaintea meciului de la Cuiaba. 

Potrivit ziarului Sport, aceștia ar fi „Neymar, Vinicius Jr și Richarlison, toți titulari a doua zi în reprezentativa auriverde. Party-ul ar fi avut loc în hotelul unde era cazată naționala Braziliei!"

Cristiano Ronaldo are o nouă provocare: „Președintele lui FC Porto mi-a pus în față alt record de bătut. Mental sunt pregătit”
PORTUGALIA
Cristiano Ronaldo are o nouă provocare: „Președintele lui FC Porto mi-a pus în față alt record de bătut. Mental sunt pregătit”

Presa a divulgat numele celor trei femei combinate cu jucătorii lui Diniz

În presa locală au apărut și numele femeilor cu care s-au distrat cei trei jucători, Neymar s-ar fi „cuplat" cu Rebeca Ribeiro, Vinicius Jr cu Leticia Sogiro, iar Richarlison s-ar fi distrat împreună cu Rita Lopez, pe rețelele sociale circulând o înregistrare video cu detalii de la dezmăț. Prima, un influencer cunoscut în Brazilia, a fost văzută ieșind dimineața din hotelul ce găzduia fotbaliștii Selecao. 

+7 FOTO

Rebeca, care a flirtat cu Neymar, a postat pe Instagram o fotografie cu ei, apelându-l pe,atacantul lui Al-Hilal cu cuvântul „frate". Aceasta a anunțat că-i dă în judecată pe cei ce au răspândit zvonurile pe internet, în timp ce celelalte două femei nu și-au exprimat nicio poziție, după scandalul declanșat la reprezentativa sud-americană.

Venezuela a oprit seria de 15 victorii acasă în preliminariile CM

Brazilia a condus cu 1-0, la gol contribuind Neymar cu pasa decisivă, dar a fost egalată spre final și a pierdut poziția de lider în grupa preliminară. Mai mult, Venezuela a reușit să întrerupă o seria extraordinară de 15 succese obținute pe teren propriu de Selecao! Care, pe 18 octombrie, va înfrunta pe Uruguay, la Montevideo, tot în preliminariile CM 2026.

Citește și:

Piața pariurilor ilegale din Italia produce venituri de 18,5 de miliarde de euro prin cele aproape 10.000 de agenții online neautorizate!

Kylian Mbappe l-a depășit pe marele Platini! Va merge la Euro 2024 și s-a apropiat de podiumul marcatorilor naționalei Franței

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  15 Octombrie 2023, 08:28

Fetili aistea care sunt ele fete ce fac,impusca baloane (fotografia de sub titlul "importantei" stiri).

imgb
imgb  •  14 Octombrie 2023, 23:25

Infine, GSP-ul nu ni le mai arata pe Prodanca si Prodanca si ne-arata si niste fete frumoase !...

johny2003
johny2003  •  14 Octombrie 2023, 23:11

Preliminarii ptr 2016?!? )))))) ***!!! Mergeti mah la scoala si invatati sa scrieti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează