INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A explodat » Diego Costa îl face praf pe Antonio Conte: "Uitați-vă unde este acum"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 17:48

Diego Costa, vârful lui Atletico și al naționalei Spaniei, regretă transferul la Chelsea și nu-l uită pe Antonio Conte, omul care l-a dat afară de la gruparea londoneză.

Diego Costa e pe cai mari la Atletico. A fost decisiv în primul trofeu al sezonului, Supercupa Europei, câștigată în fața marii rivale, Real Madrid, scor 2-2 (4-2 d.p.), și atacă pe toate planurile cu Diego Simeone. Vârful "Furiei Roja"are și regrete, printre care se numără și perioada petrecută în Anglia. 

"A fost cel mai greu moment al carierei. Nu am avut nicio vină. Lumea a spus o grămadă de lucruri greșite, dar timpul a făcut dreptate. Uitați-vă unde este antrenorul acum, uitați-vă la Conte.

A fost o greșeală să merg la Chelsea. Cholo Simeone este un antrenor direct, când simte ceva, îți spune în față. La Chelsea lucrurile stau fix pe dos. Nimeni nu are curaj să își spună ceva în față", a declarat Costa pentru Marca.

"Dacă nu m-aș fi întros la Atletico, m-aș fi retras în Brazilia. Aș fi petrecut toată viața cu familia. Sunt lucruri mai importante decât banii în viață"Diego Costa

Antonio Conte este liber de contract în acest moment. A fost demis de Roman Abramovici înaintea startului de sezon.

Vezi și: Gianluigi Buffon își pune toată Italia în cap: "Acum el e singurul talent adevărat al acesti țări"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează