INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

A fost coechipier cu Leo Messi la naționala Argentinei și a ajuns acum șofer pe Uber!

Jose Luis Gomez are 30 de ani și nu mai e primit nici la antrenamentele lui Racing II // Foto: Imago
Jose Luis Gomez are 30 de ani și nu mai e primit nici la antrenamentele lui Racing II // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 16:09 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 18:40

Jose Luis Gomez (30 de ani) a jucat o singură dată la naționala de seniori a Argentinei și a fost titular într-un amical cu Brazilia (1-0) în iunie 2017. Fundașul dreapta a fost și cu reprezentativa olimpică la JO 2016 din Brazilia. În prezent, după antrenament, face pe șoferul Uber.

A fost debutat de Marcelo Bielsa în naționala Argentinei în 2017, cu ocazia unui amical cu Brazilia disputat la Melbourne (1-0). A fost titular, alături de Leo Messi, și i se prevedea o carieră frumoasă la reprezentativa albicelestă. Se spunea că va fi următorul titular al postului de fundaș dreapta și s-a scris despre un interes al Barcelonei. 

Jose Luis Gomez jucase și la JO 2016 din Brazilia, într-o grupă cu Portugalia, Algeria și Honduras, fiind mereu în formula de start. Cariera a luat însă o turnură neașteptată după turneul naționalei la Antipozi, unde s-a accidentat grav la genunchi și astfel a ratat convocarea în lotul pentru CM 2018. 

De-aici traseul său a urmat un șir aproape infinit de probleme și sinusoide, care l-au îndepărtat de națională și i-au prăbușit cota.

Din ianuarie 2022, la rezervele lui Racing!

Racing, clubul care l-a lansat în fotbalul mare, l-a vândut la Lanus pentru 2,2 milioane de euro în vara lui 2017. Acolo a rămas patru sezoane, până să fie cedat, liber de contract, la Huracan. După nici șase luni, Jose Luis Gomez a fost cedat, după ce și-a reziliat acordul, la echipa de rezerve a lui Racing Club. Din ianuarie 2022, aproape că a ieșit din circuitul profesionist și a trebuit să găsească o soluție pentru a putea supraviețui și a întreține familia.

Jose Luis Gomez nu și-a pierdut speranța

Potrivit jurnalului Ole, Jose Luis s-a apucat de taximetrie și s-a angajat șofer la Uber. Tatăl său a povestit pentru sursa citată că fotbalistul lui Racing Club II merge la antrenamente și apoi, după-amiaza și, uneori, chiar și noaptea, transporta clienți la destinație. 

„În ciuda acestei situații delicate, el nu și-a pierdut speranța că va primi o ofertă care-i va permite să facă din nou ceea ce îi place cel mai mult", a scris Ole. Până atunci se pregătește cu un antrenor personal pentru a se menține în formă. Nu i se mai permite nici să se antreneze cu echipa de rezerve a lui Racing!

86de meciuri are Jose Luis Gomez pentru Lanus, reușind un gol și 5 assisturi. La Racing a bifat 30 de partide, fără vreo realizare, iar la San Martín, 3 goluri și o pasă decisivă în 29 de jocuri

Citește și 

Un jucător al lui Adrian Mutu la Neftchi e prins într-un scandal imens. Ministrul sportului a cerut să-i fie retrasă cetățenia israeliană!
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Un jucător al lui Adrian Mutu la Neftchi e prins într-un scandal imens. Ministrul sportului a cerut să-i fie retrasă cetățenia israeliană!
Impresarul unui „tricolor” tulbură apele » Își cere clientul căpitan la națională: „Cu tot respectul pentru Nicușor...”
PROPUNERE
Impresarul unui „tricolor” tulbură apele » Își cere clientul căpitan la națională: „Cu tot respectul pentru Nicușor...”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  21 Noiembrie 2023, 18:34

Taximetrist pe Uber ???

VanBasten1989
VanBasten1989  •  21 Noiembrie 2023, 17:03

Il vrei la fcsb?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează