INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

A uitat Ronaldo de Real Madrid? Declarații insensibile după ce a fost prezentat la Juventus: "Nu mă gândeam că va plânge cineva"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 21:55

Cristiano Ronaldo a primit o întrebare incomodă în timpul prezentării oficiale de la Juventus. Un jurnalist l-a chestionat cu privire la fanii lui Real care sunt demoralizați în urma plecării acestuia de la Madrid, dar portughezul a avut un răspuns catalogat drept insensibil.

"Nu m-am gândit că va plânge cineva. A fost o decizie ușoară. A venit după o perioadă lungă petrecută la Real Madrid. Nu îmi pare rău că am plecat de la Real Madrid", a spus Cristiano Ronaldo, la conferința de presă de azi.

Venit de la Manchester United în 2009, pe 94 de milioane de euro, portughezul Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în istoria lui Real Madrid. Ronaldo a înscris 450 de goluri, a cucerit două titluri, nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor și 3 Supercupe ale Europei în 5 ani, două Cupe ale Regelui și două Supercupe, precum și 4 Baloane de Aur în 9 sezoane. 

Vezi și: VIDEO+FOTO Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Juventus: "Vreau să le arăt italienilor că sunt un jucător de top" » Toate declarațiile portughezului

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (16)
888085037930889
Badin George  •  17 Iulie 2018, 17:33
Postat de sala_dalles pe 17 Iulie 2018, 04:48

Ronaldo va ramine ceL MAI BUN JUCATOR DIN ISTORIA CELEI MAI TITRATE ECHIPE DIN LUME , urmat de DI STEFANO. De perez nu va stii nimeni .

AICI GRESESTI.Mergi si viziteaza muzeul REAL MADRID.Cand ai sa vezi cate trofee UCL au fost castigate in mandatul lui PEREZ...Sa nu mai vorbesc de transferuri.Aici omul a avut dreptate.Cum poti tu la 33 de ani sa ceri un salariu de 50 de mil de euro,si clubul sa iti plateasca prejudiciul la stat dupa ce tot tu ai furat.Sa nu uitam cand alt coleg marca el de ciuda nici macar nu avea bunul simt de fatada sa vina sal felicite.VEZI BALE FINALA UCL.

gicab
gicab  •  17 Iulie 2018, 07:17
Postat de Jean Valjean pe 17 Iulie 2018, 06:37

Suporterii nu contează. Sunt doar niște mase manipulate. Fotbalul e o afacere nu un sport. Jucătorii au contracte și joaca pentru bani nu pentru suporteri.

Cel mai bine se vede acest aspect la clona ilfoveană

adrianii111
adrianii111  •  17 Iulie 2018, 06:43

peter tudosio,dupa cum gandesti(desi e mult spus gandesti),scrii si te exprimi ai acelasi nivel intelectual ca al fostului premier mihai tudose.nu doar la nume va asemanati,se pare.ce sari asa disperat daca cineva are alta parere decat tine? daca ti place de cocalardo n ai decat sa dormi cu el in pat sub forma de papusa gonflabila!.iar daca nu esti capabil sa duci un dialog civilizat,nu intra in discutii,si du te la un *** de ***;chiar ai ***,urgent! macar cristinel al tau e 30% fotbalist,tu esti undeva 0,5% civilizat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează