INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AD CEUTA - BARCELONA 0-5

VIDEO FC Barcelona, victorie fără emoții pe terenul unei echipe de liga a treia, în „optimile” de finală ale Cupei Regelui

FC Barcelona s-a impus fără emoții, scor 5-0, pe terenul celor de la AD Ceuta, formație din liga a treia spaniolă, în optimile Cupei Regelui. 
Sursă foto: fcbarcelona.com
FC Barcelona s-a impus fără emoții, scor 5-0, pe terenul celor de la AD Ceuta, formație din liga a treia spaniolă, în optimile Cupei Regelui. Sursă foto: fcbarcelona.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 08:27 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 08:35

FC Barcelona s-a impus fără emoții, scor 5-0, în optimile Cupei Regelui, pe terenul celor de la AD Ceuta, formație din liga a treia spaniolă.

Catalanii au deschis scorul în minutul 41, prin Raphinha. Brazilianul adus vara trecută de la Leeds United a primit mingea la marginea careului de la Franck Kessie și l-a învins pe portarul gazdelor, Tomas Mejias, trecut în carieră și pe la Dinamo, cu un șut plasat, la colțul lung. 

VIDEO. Rezumat: Ceuta - FC Barcelona 0-5

Trupa pregătită de Xavi Hernandez și-a dublat avantajul la numai 5 minute de la reluarea jocului. Același Franck Kessie i-a pasat în interiorul careului lui Robert Lewandowski, iar polonezul nu a iertat și l-a învins pe portarul Ceutei din 8 metri. 

Ansu Fati a dus scorul la 3-0 pentru Barcelona în minutul 70. Tânăra extremă a vicecampioanei Spaniei l-a driblat cu ușurință pe Alain Garcia, fundașul dreapta al gazdelor, și a plasat mingea în colțul lung al porții lui Tomas Mejias. 

Șapte minute mai târziu, Franck Kessie avea să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor. Mijlocașul ivorian a reluat excelent, pe mijlocul porții, cu capul, o centrare plecată din gheata lui Raphinha. 

Robert Lewandowski a marcat al 5-lea gol al Barcelonei în minutul 90. Eric Garcia i-a pasat atacantului polonez în interiorul careului, iar acesta a trimis balonul în colțul lung al porții gazdelor. 

FC Barcelona s-a calificat astfel în „sferturile” de finală ale Cupei Regelui, acolo unde au mai avansat Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Osasuna, Real Sociedad și Athletic Bilbao. 

Citește și:

Comeback de senzație în Manchester City - Tottenham » KO în 11 minute, după ce aveau 2-0 la pauză!

Show total cu Messi și Ronaldo în superamicalul de la Riad! VIDEO cu toate cele 9 goluri

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează