INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Semn că pleacă? Starul lui Liverpool și-a scos casa la vânzare

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 10:11 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 10:43

Se anunță o vară incendiară la Liverpool, echipă eliminată aseară din sferturile Europa League. Managerul Jurgen Klopp și-a anunțat deja plecarea, iar în urma lui ar putea să părăsească echipa și o parte dintre jucătorii de bază. Unul dintre ei poate fi portarul brazilian Alisson Becker (31 de ani), care a decis să-și scoată casa la vânzare.

Pe lângă Mohamed Salah și Virgil Van Dijk, despre care au apărut informații că ar putea să plece de la „cormorani”, fanii lui Liverpool se tem că un alt star ar putea părăsi echipa. Acesta și-a scos casa la vânzare, ceea ce poate fi un semn că se gândește să schimbe echipa.

FOTO. Pleacă de la Liverpool? Alisson și-a scos casa la vânzare

+3 FOTO

La Liverpool din vara lui 2018, când a fost adus de la Roma pentru 62 de milioane de euro, Alisson mai are doi ani de contract. Însă The Sun scrie că ar putea să încerce o nouă aventură începând cu sezonul viitor, un semn al plecării fiind faptul că își vinde casa. În timp ce suporterii speră că portarul brazilian vrea doar o nouă casă.

Luxoasa vilă a lui Alisson a fost scoasă la vânzare. Prețul vilei este de 5,5 milioane de euro. Are 740 de metri pătrați și are 6 dormitoare și 6 băi. Iar dotările sunt impresionante: o sală de cinema ultramodernă, cu 12 locuri, sală de forță și saună.

De la transferul la Liverpool, Alisson a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei, decisiv în succesul din Champions League și din Premier League. În total, pentru „cormorani” a strâns 257 de meciuri, toate sub comanda lui Jurgen Klopp.

VIDEO. Premier GSP » Costel Pantilimon a rămas atașat de Nottingham: „Starea de spirit a orașului e dictată de rezultatul echipei”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Moment incredibil în Lille - Aston Villa » Emiliano Martinez a văzut al 2-lea galben la loviturile de departajare, dar a rămas pe teren și a apărat execuția decisivă! De ce nu a fost eliminat
LILLE - ASTON VILLA 2-1 (3-4 LA PEN)
Moment incredibil în Lille - Aston Villa » Emiliano Martinez a văzut al 2-lea galben la loviturile de departajare, dar a rămas pe teren și a apărat execuția decisivă! De ce nu a fost eliminat

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  19 Aprilie 2024, 13:38

o cumpara randoom :)))))))))

21lva
21lva  •  19 Aprilie 2024, 11:43

simte ca se sufoca. vrea ceva mai spatios

Vezi toate comentariile (2)
Comentează