INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Alt scandal de amploare la Barcelona: „Aceasta este cea mai mare prostie care a fost răspândită”

Frenkie de Jong, 26 de ani, a provocat un scandal monstru la Barcelona
Frenkie de Jong, 26 de ani, a provocat un scandal monstru la Barcelona

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 16:21 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 16:58

Frenkie de Jong i-a lipsit Barcelonei, miercuri, la 2-3 cu Royal Antwerpen în Ligă. Oficial, din cauza unei răceli. Directorul sportiv Deco nu l-a crezut, ceea ce i-a provocat o criză de nervi impresarului internaționalului olandez.

Barcelona a pierdut miercuri, în Ligă, contra lui Royal Antwerpen (2-3). Un meci fără însemnătate pentru clasamentul grupei, întrucât campioana Spaniei era deja calificată în „optimi”.

Fotbaliștii Barcelonei au primit INTERZIS la dușuri după antrenamente și meciuri » Ce probleme grave au catalanii
SPANIA
Fotbaliștii Barcelonei au primit INTERZIS la dușuri după antrenamente și meciuri » Ce probleme grave au catalanii

Nu însă și pentru președintele Joan Laporta, cu gândul și la situația financiară precară a clubului. O victorie este răsplătită de UEFA cu aproape 3 milioane de euro.

Frenkie de Jong a acuzat o stare febrilă și n-a făcut deplasarea la Antwerpen

Laporta a și intervenit înaintea plecării în Belgia, cerându-i antrenorului Xavi Hernandez să-i ia în lot pe Ilkay Gundogan, Robert Lewandowski și Frenkie de Jong, jucători cărora el intenționa să le dea o pauză.

Primii doi au făcut deplasarea, în cele din urmă, însă mijlocașul olandez a rămas acasă. Oficial, răcit. Postul RAC 1 (Radio Catalunya) a aflat însă că directorul sportiv al Barcelonei, Deco, nu l-a crezut și a avut o discuție destul de tensionată cu el, la telefon. 

Cum a decurs dialogul dintre Deco și Frenkie de Jong

- De Jong: „Sunt bolnav”
- Deco: „Ce înseamnă, mai exact, că ești bolnav? A confirmat doctorul că ești bolnav?!”

RAC 1 susține că Deco este convins și acum că De Jong a avansat „starea febrilă” drept scuză pentru a nu zbura cu echipa la Antwerpen.

Impresarul lui Frenkie de Jong a făcut o criză de nervi

Poziția oficialilor clubului și dezvăluirile apărute în presă i-au provocat impresarului jucătorului, Ali Dursun, o criză de nervi. „Informații complet false. Aceasta este cea mai mare prostie care a fost răspândită despre Frenkie de mult timp.

Jucătorul este pur și simplu bolnav. Are simptome de febră și nu a putut să călătorească și să se joace”, a declarat Dursun cotidianului olandez De Telegraaf.

Agentul a continuat: „Acest băiat este un profesionist. Un adevărat model de profesionalism. Iar la telefon nu s-a țipat, așa cum s-a relatat. Nu există nicio îndoială. Relația cu Deco este bună și stabilă”.

Între timp, De Jong a revenit la antrenamente. Iar potrivit ziarelor de casă ale Barcelonei, Sport și Mundo Deportivo, este apt pentru meciul de sâmbătă cu Valencia.

Mai puteți citi:

Detalii din interiorul vestiarului de la FCSB: „Șapte jucători își au locul stabilit!” + „Charalambous a venit să-și facă publicitate”

România ocupă o poziție jenantă în clasamentul coeficienților în Europa + Premiera înregistrată de națională în raport cu cluburile

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează